Schellerdriehoekfeest zaterdag voor jong en oud

Foto: Belangenvereniging Schellerdriehoek

Het Schellerdriehoekfeest wordt komende zaterdag gevierd in het mooie park. Het feest voor buurtbewoners vindt plaats tussen 15.00 en 19.00 uur met diverse kramen. Ook is er een kleedjesmarkt voor kinderen uit de buurt tot en met 16 jaar waar je spullen kan kopen en verkopen.

De hele dag door zijn er gratis activiteiten voor kinderen. In de Platte Dierentuin van Chantal de Wolde maken kinderen van resthout echte kunst. Ook kunnen ze kratjes stapelen met de scouting, schminken of waterdiertjes vangen. Er is gezellige livemuziek van de Zwolse band Juffr. Jannie, waarvan je kunt genieten met een kopje koffie en zelfgebakken taarten. Of een borrel en een warme hap.

Het spannende Rad van Fortuin ontbreekt ook dit jaar niet waarbij je fantastische prijzen kan winnen, aangeboden door lokale ondernemers.

Er wordt weer gewerkt met consumptiebonnen, die je het liefst met contant geld kan kopen want de pinmogelijkheden zijn beperkt, meldt de organisatie. Ook als het weer niet helemaal meewerkt: er zijn altijd droge plekken.

Schellerdriehoekfeest

  • Op 1 juli van 15.00 tot 19.00 uur
  • In Park de Schellerdriehoek
  • Voor jong en oud
  • Voor en door bewoners
Foto 1
Schellerdriehoekfeest zaterdag voor jong en oud - Foto: Belangenvereniging Schellerdriehoek
Foto: Belangenvereniging Schellerdriehoek

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)