Brass Boer Thuis krijgt nieuwe chef-kok

Brass Boer Thuis aan de Nieuwe Markt.

Brass Boer Thuis krijgt per augustus een nieuwe chef-kok. Lars Aukema draagt het stokje over aan Bart Pasveer. Bart komt ook uit de Librije-school en is al jaren de tweede man naast Lars, die binnenkort een nieuw avontuur aan gaat. Bart wordt samen met maître Stefan de Wilde verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij Brass Boer Thuis.

“Ik heb altijd met veel plezier bij De Librije en Brass Boer Thuis gewerkt. Door de jaren heen heb ik veel geleerd, maar voor mij is het tijd om een nieuwe weg in te slaan en voor mijzelf te beginnen,” zegt Lars Aukema, die tien jaar bij de restaurants van Jonnie en Thérèse Boer werkzaam was. “Samen met Lisa, die sinds 2016 bij De Librije restaurants werkte, kijk ik ernaar uit om ons eigen restaurant te beginnen.”

“We hebben altijd een geweldige samenwerking gehad en zijn erg dankbaar voor de inzet van Lars en Lisa voor onze restaurants, voegen Jonnie en Thérèse Boer eraan toe. “We weten zeker dat ze een fantastisch restaurant neer gaan zetten.”

Foto 1
Brass Boer Thuis aan de Nieuwe Markt.
Brass Boer Thuis aan de Nieuwe Markt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)