Zwolle gaat komende weken flink op de schop en dat zorgt voor verkeershinder

Archieffoto
Foto: Peter Denekamp

Vanaf deze week krijgen verschillende wegen in Zwolle het nodige onderhoud. De werkzaamheden zorgen voor verkeershinder. Om deze zo klein mogelijk te houden, wordt er tijdens de zomervakantie gewerkt.

Ceintuurbaan
Tot en met vrijdag wordt er gewerkt op de kruising Ceintuurbaan met Dokter van Heesweg, ter hoogte van Isala ziekenhuis. De Ceintuurbaan blijft in beide rijrichtingen open. Afslaand verkeer moet rekening houden met beperkte mogelijkheden, en wordt met borden omgeleid.

Verkeer van en naar Isala wordt omgeleid via de Dokter van Heesweg, Dokter van Thiemenweg en Dokter Spanjaardweg. De aansluiting van de Tesselschadestraat op de Ceintuurbaan is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Leo Majorlaan en Ceintuurbaan.

Het fietspad langs de Ceintuurbaan is afgesloten aan de zijde van het ziekenhuis. Fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de overkant van de weg en de oversteekplaats bij de Kuyerhuislaan.

Van Karnebeektunnel
De Van Karnebeektunnel krijgt tot en met dinsdag 1 september groot onderhoud. Het asfalt en de verlichting worden vervangen. De tunnel is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit wordt omgeleid via de IJsselallee, Ittersumallee en Marsweg. 

Van vrijdag 11 augustus tot en met 1 september is de tunnel ook afgesloten voor voetgangers en fietsers. Zij worden omgeleid via de Hoge Spoorbrug.

 A28 bij Zwolle
Vanwege werkzaamheden door Rijkswaterstaat is de A28 in de avonden en nachten tot donderdag dicht tussen knoop Hattemerbroek en Zwolle-Centrum. Dit geldt van maandag 28 augustus tot donderdag 31 augustus voor het gedeelte tussen Zwolle-Noord en Hattemerbroek. Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.

IJsselallee en Spoolderbergweg
Van dinsdag 15 tot en met dinsdag 21 augustus wordt er gewerkt aan de Spoolderbergweg en de IJsselallee. Houd rekening met omleidingen en extra reistijd.

Spoolderplein
Van vrijdag 18 augustus tot vrijdag 25 augustus is het Spoolderplein, het verkeersplein bij Zwolle-Zuid, in fases dicht voor het verkeer. Dit vanwege onderhoud door Rijkswaterstaat. Kijk voor meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.

Een actueel overzicht van alle wegafsluitingen in Zwolle is te vinden op de website van de gemeente Zwolle. Aanmelden voor informatie per e-mail kan via bereikbaarheid@zwolle.nl.

Foto 1
Archieffoto - Foto: Peter Denekamp
Archieffoto
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)