Walk & Dance to Fight Cancer: wandelen voor kankeronderzoek in Zwolle

Ter illustratie
Foto: Peter Denekamp

Walk & Dance to Fight Cancer gaat zondag 29 oktober van start in Zwolle. Met een wandeling, veel entertainment en een spetterend eindfeest willen ze zo veel mogelijk geld inzamelen voor baanbrekend kankeronderzoek.

Walk & Dance to Fight Cancer is een primeur voor Zwolle. Het is een bijzondere wandeluitdaging waarin je in je eigen stad met honderden andere wandelaars strijdt voor een wereld waarin kanker hopelijk geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Mensen uit Zwolle en wijde regio worden uitgenodigd zich in te schrijven.

Groots wandelevenement
Wandelen is niet alleen gezond, maar ook ontzettend leuk in combinatie met muziek en entertainment. Gelopen wordt route van ongeveer 25 kilometer rondom de eigen stad. Er is ook een wandeling van 5 kilometer voor (ex-)patiënten, ouderen en kinderen. Het is een sponsorloop om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

De Walk & Dance to Fight Cancer is een landelijk initiatief van Stichting Fight Cancer. Het wordt dit jaar voor het eerst in Zwolle georganiseerd door het Zwolse bedrijf Top of the Hill, dat ook achter vele andere evenementen en festivals in de stad Zwolle zit. Met een sterk productieteam en vele gulle sponsoren wordt deze maanden gewerkt aan een groots evenement en een spetterende finale.

Solo meedoen of met vrienden
Zwollenaren, en mensen van buiten Zwolle, kunnen meedoen als vrienden- of familieteam, solo, of met een team collega’s. Aanmelden kan voor de route van 25 kilometer of de korte van 5 kilometer. Voor je deelname probeer je sponsors te werven. Het is de sport om als team zoveel mogelijk geld binnen te halen voor kankeronderzoek.

Er wordt niet alleen gewandeld tijdens de Walk & Dance to Fight Cancer. Op meerdere locaties aan de route klinkt muziek. Er is onderweg entertainment en lekkers te verwachten. Met als klap op de vuurpijl een spetterend eindfeest in Theater de Spiegel met de Grote Karaoke Show. Daarvoor zijn kaartjes te koop, net als voor deelname aan het wandelevenement zelf. De inschrijving is nu geopend.

Starttijd en finish
De starttijd op zondag 29 oktober is om 12.30 uur, finish tussen 17.00 en 19.00 uur en het feest duurt tot 21.00 uur. De wandelaars finishen op het Spinhuisplein voor Theater de Spiegel, onder het genot van een drankje, hapje en muziek. Het eindfeest met de Grote Karaoke Show begint om 19.00 uur in theater De Spiegel. Dan zal ook het bijeengebrachte bedrag bekend worden gemaakt.

Inschrijven voor het wandelevenement kan op de website van Walk & Dance to Fight Cancer Zwolle.

Informatie voor bedrijven
Geïnteresseerden die in een bedrijf werken of zelf een bedrijf runnen, kunnen de Walk & Dance to Fight Cancer gebruiken als inspirerende en belangrijke teambuilding-activiteit. Collega’s kunnen meewandelen voor het goede doel. Bedrijven kunnen sponsoren in de vorm van materialen en diensten, of ze kunnen een team van medewerkers afvaardigen als vrijwilligersteam om te helpen bij de organisatie. Daarvoor kan het bedrijf contact opnemen met de organisatie in Zwolle: zwolle@walkanddance.nl.

Foto 1
Ter illustratie - Foto: Peter Denekamp
Ter illustratie
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)