Armin van Buuren komt naar Citymoves Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Door verschuiving van de datum naar 8 augustus kunnen op de vertrouwde locatie in ‘Park de Wezenlanden’ de beste artiesten worden geprogrammeerd waaronder ’s wereld tot nr. 1 verkozen DJ Armin van Buuren.

citymoves_zwolle.jpg

Naast Armin van Buuren ook: Remy, Gareth Emery, Erick E en Hardwell! Ook brengt de nieuwe datum met zich mee dat er een groter aantal bezoekers kan worden ontvangen en dat er qua show veel meer mogelijk is. Zaterdag 8 augustus wordt o.a. afgesloten met een vuurwerkshow. Kortom, nieuwe datum, meer spektakel! Houd je agenda dus vrij voor zaterdag 8 augustus, dan zal vanaf 13.30 uur ’s middags ‘De Groene Long’ van Zwolle weer omgetoverd zijn tot een waar festivalterrein en is Citymoves Zwolle 2009 klaar om alle records te breken!

Citymoves Zwolle is tevens het eerste  festival in Zwolle dit jaar, dat gebruik maakt van het laatste snufje op telefoon en media gebied; Mobii Points! Dit zijn gratis oplaadpunten voor de batterij van je mobiele telefoon of MP3 speler. Binnen 10 minuten is je mobiel weer helemaal opgeladen, lekker handig dus!

Guarantee Tickets
Uiteraard is Citymoves ook in 2009 geheel gratis te bezoeken en toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden! Dit jaar bieden we bezoekers echter de mogelijkheid om een ‘Guarantee Ticket’ aan te schaffen. Dit ticket verzekerd je van toegang tot het terrein, ook wanneer het terrein vol is. Mensen zonder ticket zullen in dat geval even moeten wachten.
Let op: Een ticket is dus NIET verplicht, ook zonder ticket kunt je dus gewoon gratis het terrein op!! Guarantee Tickets zijn verkrijgbaar via http://www.citymoves.nl/ en de kosten hiervoor bedragen € 10 per ticket. Wanneer je besluit een ticket aan te schaffen krijg je ook nog eens 5 munten t.w.v. 12,50 cadeau! Tel uit je winst!

Citymoves website
Meer informatie over Citymoves 2009 is te vinden op http://www.citymoves.nl./ Op deze site zijn alle Citymoves locaties, tijden en line-ups van deze zomer te vinden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Armin van Buuren komt naar Citymoves Zwolle”

  1. Gareth Emery is naast AvB inderdaad een echte topper! De overige DJ’s zijn minder interessant voor mij maar wel een top line-up voor Zwolle!

Reacties zijn gesloten.