ZZuit trapt nieuwe seizoen af met optreden van ‘Heels & Sneakers’ in Zwolle-Zuid

Foto van auteur

Heels & Sneakers
Foto: R. van Bergen-Henegouwen

Het nieuwe seizoen van ZZuit begint volgende week vrijdag met een muzikale avond in Zwolle-Zuid. Het duo Heels & Sneakers bijt de spits af met een akoestische mix van bekende hits. 

Steffen op sneakers en Birgit op heels schuwen geen genre en weten met hun tweestemmige zang en akoestische gitaarspel elk nummer op eigen wijze te brengen. Op het repertoire staan onder meer ‘I’m on fire’ van Bruce Springsteen, ‘Rollercoaster’ van Danny Vera, ‘Valery’ van Amy Winehouse, ‘Slow down’ van Douwe Bob, ‘The boxer’ van Simon & Garfunkel en ‘(Sittin’ on) the dock of the bay’ van Otis Redding. Wat ze allemaal ten gehore gaan brengen blijft een verrassing, het verschilt bij het duo van avond tot avond.

ZZUit wordt gerund door een team van vrijwilligers. Ze maken gebruik van de faciliteiten van SIO. Voor aanvang van het concert zorgt SIO voor gratis koffie en thee. In de pauze en na afloop kan men terecht in het Grand Café van SIO. Het optreden begint vrijdag 15 september om 20.15 uur aan de Thorbeckelaan 2. Kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn online te bestellen via de website van ZZuit.

Foto 1
Heels & Sneakers - Foto: R. van Bergen-Henegouwen
Heels & Sneakers
Foto: R. van Bergen-Henegouwen

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)