Parkeerprobleem loopt uit de hand

Foto van auteur

Vrijdagmiddag werd door een politiebeambte een  proces-verbaal uitgeschreven voor het staan met een voertuig in een parkeerverbod op de Jufferenwal. De eigenaar van het voertuig gaf aan even iets te hebben weggebracht en daarom het voertuig te hebben neergezet.

De man, 61 jaar uit Zwolle, kreeg aangezegd dat de bekeuring gewoon doorging waarop de man begon te schelden. Hij herhaalde dit meerdere malen. Hierop werd hij aangehouden. De man weigerde mee te werken en wilde met de auto wegrijden. Hierop kwam de zoon, 38 jaar uit Zwolle, van de man ter plekke. Deze man gaf de politiebeambte een duw in zijn rug om zo de aanhouding te verhinderen. Uiteindelijk zijn beide mannen aangehouden en voor nader onderzoek overgebracht naar het buro.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Parkeerprobleem loopt uit de hand”

 1. Parkeerbeleid is nergens zo slecht als hier in Zwolle !!
  Ze staan je gewoon op te wachten op een hoek van de straat, zelfs die “stadswachtjes” die denken dat ze heel wat zijn.

  Bah…wat een beleid.

 2. volledig met rene eens. jaren in de stad gewoond en zeer vaak dit fenomeen meegemaakt ,maar heren krijg zelf maar eens een bekeuring als je per ongeluk fout geparkeerd staat dan praat je wel anders .

 3. Per ongeluk foutparkeren?????? Pardon…..

  Je hebt je rijbewijs of niet. Foutparkeren doe je met een zeker risico en dan heb je de gevolgen te aanvaarden!!!!!

 4. jij hebt zeker nog nooit je auto ergens je auto neergezet om even wat uit te laden waar je toevallig niet mag parkeren ?of rij je tractor onzin?

 5. Ik blijf bij voorkeur met de auto uit de binnenstad; veel te veel gelazer. Tja, als je er woont wordt het een ander verhaal of als je een bedrijf hebt en er goederen naartoe wilt brengen. Ook als je wat grotere goederen wil ophalen als klant kan het handig zijn de auto te nemen uiteraard.
  Maar je gaat me toch niet vertellen dat als je inderdaad ?©ven iets naar binnen brengt, je auto met alarmlichten aan laat staan en met 5 minuten weer buiten bent waarbij je niet de hele boel blokkeert, dat je dan al een prent aan je kont hebt? Tenminste, ik hoop niet dat het zo erg gesteld is.

  Sta je de boel te blokkeren, dan wordt het wat anders (hoewel je in die straat achter de winkels van de Diezerpromenade niet veel anders kan als vrachtwagenchauffeur ben ik bang) of als het om een wat langer ‘even’ gaat.
  Maar als je je lichten aan laat staan en zeker met alarmlichten, dan zou dat toch genoeg signaal moeten zijn dat je aan het laden/lossen bent en niet aan het parkeren?

 6. ik moest laatst even wijn en hapjes halen bij schuttelaar. het was bereslecht weer. Had drie kleine kids bij me. Met de jongste op de arm even snel via de zijingang naar binnen en helemaal vergeten om geld in de meter te gooien. Was aan het opletten op de regen en mn overstekende kids. Ben op de kop af 6 minuten binnen geweest. Toen ik terug kwam zat er een bon onder de voorruit.

  twee conclusies:
  1) ze kunnen best wel hard werken
  2) ze werken ook met slecht weer

  of: ze zaten ergens binnen en hebben ‘m al bij de kachel voorbereid en zijn even snel naar buiten gelopen om ‘m onder de ruitenwisser te leggen :))

  ik kon er toen niet echt om lachen ..

Reacties zijn gesloten.