Beursvloer in Stadioncomplex van FC Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – De New Business Fair is onderdeel van de officiële opening van het Stadioncomplex in Zwolle op 29 augustus. Deze beurs is een innovatief netwerkevenement voor ondernemers uit de regio Zwolle. De toekomstige evenementenhal dient als locatie voor het evenement.

beursvloer_fcz.jpg

De organisatie heeft als doel het zetten van een nieuwe zakelijke standaard. In een inspirerende omgeving laten bedrijven en organisaties zien op welke wijze zij innoveren. De beurs biedt deelnemers en bezoekers de mogelijkheid om business aan te prijzen en opdrachten aan te bieden. De kwaliteit van de beurs wordt bewaakt door te zorgen voor een divers aanbod van standhouders. De beursvloer is ingericht aan de hand van de kernwaarden samen bouwen, ontwikkeling, toekomst en als laatste fun en energie. Standhouders hebben een directe link met één van de kernwaarden.

De stands hebben als doel het bevorderen van communicatie. Ze zijn gepositioneerd rondom een centraal punt dat vol staat met loungesets, zitjes en een bar. In de hal wordt veel gebruik gemaakt van beeld en geluid. Interessante sprekers vertellen hoe je succesvol moet ondernemen. De organisatie van de New Business Fair ligt in handen van het Zwolse evenementenbureau Play Productions. Het bureau heeft als specialiteit het organiseren van spraakmakende evenementen en multimediaal communiceren.

2 gedachten over “Beursvloer in Stadioncomplex van FC Zwolle”

  1. Ach, ja waar volk is, daar waar toch al genetwerkt wordt. Businessclub zal er ook wel zijn….Daar past het wel

    Deze beurs is een innovatief netwerkevenement voor ondernemers uit de regio Zwolle. De toekomstige evenementenhal dient als locatie voor het evenement.

    Als het de teletekst-supporters maar niet in de weg staat :'(

    Dit is altijd goed

    De stands hebben als doel het bevorderen van communicatie.

Reacties zijn gesloten.