SWZ levert twee gerenoveerde flats op aan Palestrinalaan in Holtenbroek

Foto van auteur

De oplevering werd gevierd op het Johan Cruijff Court bij de gerenoveerde Elvis Presleyflat.
Foto: SWZ

Twee flats aan de Palestrinalaan zijn de afgelopen jaren gerenoveerd. Woensdag werden ze opgeleverd tijdens een feestelijke middag op het Johan Cruijff Court naast de Elvis Presleyflat in Holtenbroek. Behalve deze flat werd ook de Louis Armstrongflat grondig opgeknapt. 

Woningstichting SWZ vierde het opleveringsfeest met de bewoners in bijzijn van wethouder Dorrit de Jong. Op het voetbalveld werden activiteiten voor kinderen georganiseerd en speelde de band Millie & de Mix muziek.

“De renovatie was een enorm project. We zijn blij met ieders inzet, het geduld van de bewoners en zijn trots op het resultaat, zegt Wiepke van Erp Taalman Kip, directeur van SWZ. De wethouder deelt die trots, door twee buurtkamers draagt het volgens haar ook bij aan de leefbaarheid in de buurt.

Tijdens de renovatie werden 280 woningen aangepakt en verduurzaamd. De gevels werden vernieuwd, entrees vergroot en waar nodig werden badkamers, toiletten en keukens vervangen. Aan beide flats werden elf nieuwe appartementen toegevoegd.

Foto 1
De oplevering werd gevierd op het Johan Cruijff Court bij de gerenoveerde Elvis Presleyflat. - Foto: SWZ
De oplevering werd gevierd op het Johan Cruijff Court bij de gerenoveerde Elvis Presleyflat.
Foto: SWZ