Politieberichten Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – In de vroege ochtend van zondag 12 juli zagen agenten twee mannen in de bouwsteigers zitten aan de Melkmarktsteeg. Aan beide mannen werd aangegeven dat zijn naar beneden moesten komen. Hier werd niet op gereageerd. Een van de agenten klom toen omhoog en heeft beiden naar beneden gestuurd. Hun werd proces-verbaal aangezegd voor baldadigheid.

Een van de twee, een 19-jarige man uit Zwolle gedroeg zich recalcitrant en aan hem werd gevorderd om zich uit de binnenstad te verwijderen. Even later waren de agenten voor een melding aan de Jufferenwal waar zij de man opnieuw tegen kwamen. De man gedroeg zich weer vervelend. Toen de agenten wegfietsten ging de man met hen meerennen en op de Melkmarkt begon de man de agenten uit te schelden. Hierop werd de man aangehouden voor belediging en niet voldoen aan bevel of vordering.

In de nacht van zaterdag op zondag 12 juli kreeg de politie een melding van een mishandeling aan de Voorstraat. Een medewerker van een horecagelegenheid had ruzie gekregen met een 21-jarige man uit Hattem en zou daarbij zijn geslagen en aan de haren zijn getrokken door de man. De Hattemer werd aangehouden.

In de vroege ochtend van zondag 12 juli kreeg de politie een melding van huiselijk geweld. Een 33-jarige Zwollenaar zou zijn vriendin, een 29-jarige vrouw uit Kampen hebben geslagen. De man werd aangehouden.

In de vroege ochtend van zondag 12 juli werd aan de Voorstraat een 25-jarige man uit Zwolle aangehouden voor vernieling. Hij zou een auto die in de Voorstraat stond hebben vernield. Een getuige had gezien dat de man een trappende beweging in de richting van een auto maakte. In de auto bleek een deuk te zitten.

Op zaterdagochtend 11 juli kreeg de politie een melding van een mishandeling aan de Wanningstraat. Een 56-jarige en een 40-jarige Zwollenaar hadden ruzie gekregen waarbij de 40-jarige man de 56-jarige Zwollenaar bedreigd zou hebben en vervolgens in het gezicht zou hebben geslagen. De 40-jarige Zwollenaar werd aangehouden.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)