Nieuw lifestyle TV-kanaal in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Woensdag werden er in de binnenstad van Zwolle opnames gemaakt voor Bijzonder Zwolle TV.

15-07-2009_bijzonder_zwolle_03.jpg

Het nieuwe audiovisuele medium sluit nauw aan bij het magazine van BijzonderZwolle. Paul van der Ham: "We willen het graag het lifestyle TV-kanaal van Zwolle maken. Met festivals, restaurants, winkels, bijzondere Zwollenaren, nieuwe muziek, trends, natuur, sport, kunst en reizen". Donderdag wordt het kanaal www.bijzonderzwolle.tv gelanceerd. Het TV-kanaal is een samenwerkingsverband tussen reclamebureau Advice en audiovisueel bedrijf iGlow Media.

15-07-2009_bijzonder_zwolle_02.jpg

15-07-2009_bijzonder_zwolle_01.jpg
Interview met Mis(s) Esther Nierop

Hoi mensen!

Na een fotoshoot te hebben gehad met Harry ten Klooster op woensdag 15 juli, kwam ik terecht bij een auditie voor presentator bij bijzonderzwolle.tv. Na een kort gesprek met de programmamakers mocht ik een screentest doen. Een van de programmamakers leek mij nog te kennen van het moment dat ik bezig was met het promoten van mijzelf voor de mis(s)verkiezing. Ze leken enthousiast!

Ik wil jullie vragen om vanaf morgen op mij te stemmen via de site bijzonderzwolle.tv
Mensen met de meeste stemmen krijgen een item dat zij zullen gaan presenteren bij deze omroep.
Ik heb aangegeven dat mijn voorkeur uit gaat naar het item ‘gezondheid’. Ik zou het helemaal fantastisch vinden om hierin nog wat kunnen gaan betekenen voor de mensen met een lichamelijk/verstandelijke beperking in Zwolle. Ik heb dit ook bij hen aangegeven. Verder heb ik laten weten belangstelling te hebben om me te richting op festivals. Zoals je weet ben ik ondernemend en altijd in voor gezelligheid, wat is er nog mooier om daar een verslaglegging van te mogen doen?!

Dus, wil je mij zien op bijzonderzwolle.tv, stem dan vanaf donderdag 16 juli op mij!

Alvast heel erg bedankt!

Groetjes van Esther

9 gedachten over “Nieuw lifestyle TV-kanaal in Zwolle”

 1. Bijzondere presentatoren gezocht!
  BijzonderZwolle TV is van start gegaan. We hebben alleen nog geen presentatoren. Daarom zijn we op zoek naar onbekend talent in Zwolle.

  Wil je ook meedoen aan onze online talentenjacht, stuur dan een mail met je naam en contactgegevens naar paul@iglowmedia.nl. Wij nemen dan contact met je op voor een screentest in één van de volgende afleveringen.

 2. kabel?
  Internet is inderdaad voor ons het belangrijkste medium. Als uithangbord en prikkel om naar de website te komen zou een plek op de kabel een goede aanvulling zijn. De aanvraag is de deur al uit.
  John, bedankt voor je reactie.

  Wat vinden jullie van ons kanaal?
  Nog suggesties voor items en onderwerpen?

 3. Benieuwd, maar ik ben dat woord “lifestyle” al wel weer aardig zat. Het wordt overal overheen gegogen als een soort plastic sausje. Klinkt ook meer “Gooi als Zwolle”. Evenzo goed: alle succes!

  Is dat trouwens niet een bijbeunende prins op die bovenste foto?

 4. Veel mensen gehoord en gezien, het is me nog niet helemaal duidelijk waarom iedereen een “bijzonder mens” werd genoemd. Al kun je natuurlijk makkelijk iedereen een bijzonder en uniek mens noemen. Nou ja, we kijken wel eens weer.

Reacties zijn gesloten.