High Tea SWO

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdag 7 augustus verzorgt SWO Zwolle van 14.00 – 16.30 uur een High Tea middag in Dienstencentrum Werkeren, Werkerlaan 154 te Stadshagen. Geniet deze middag van Engelse specialiteiten in een bijzondere sfeer.

Heerlijke thee of koffie met scones, gebakjes en sandwiches. Dit alles omlijst met leuke muziek uit de twintiger en dertiger jaren.Kosten € 8,50 per persoon. U kunt zich voor 31 juli hiervoor aanmelden via het beheer van Werkeren op telefoonnummer 8515760. Wij heten u van harte welkom op 7 augustus. Tot ziens!!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “High Tea SWO”

  1. Hallo Wichert ooit een high tea gehad, dat is wel een beetje erg veel meer dan een kopje thee met een koekje ik zou zeggen doen en dan pas je mening geven.

  2. Lieve Ans natuurlijk heb ik wel eens een high tea gehad.Ik vind voor deze leeftijdsgroep 8.50 veel geld.Ik vind het initiatief heel leuk omdat er in de zomer maanden toch vaak minder aktiviteiten zijn en wens degene die het organisseert dan ook veel succes.Ik hoop dat de mensen dan niet warm eten tussen de middag,anders zijn ze gauw vol.

  3. hallo Wichert weet jij wat een high tea kost bij welk resaurant dan ook dat is gauw tussen de 17,50 en 25,00 euro waar praat je dan hiet over veel geld en hoezo “deze leeftijdsgroep”er staat toch geen leeftijd grens bij dus lijkt mij dat iedereen welkom is van oud tot jong

Reacties zijn gesloten.