Eileuvers zijn op zoek naar nieuwe Stadsjeugdprins(es) van Sassendonk

Jeugdstadsprinses Maeghan met haar adjudanten Anna en Meike tijdens het Sassendonkse carnaval in 2023.
Foto: Peter Denekamp

Het carnavalsseizoen staat weer voor de deur en daarom is Carnavalsvereniging de Eileuvers op zoek naar de nieuwe Stadsjeugdprins(es) van Sassendonk.

De selectiecommissie zoekt een tiener die 11, 12 of 13 jaar oud is. De nieuwe prins(es) moet uiteraard van carnaval houden en zin hebben om vanaf november bijna elk weekend een carnavalsfeestje te bezoeken. Tijdens carnaval bezoekt de Jeugdstadsprins(es) samen met de nieuwe Stadsprins veel evenementen en andere carnavalsverenigingen.

Kandidaten kunnen zich aanmelden door een leuke video en een aantal foto’s te maken. Er moet dan wel gezorgd worden dat de Eileuvers weten wie de twee adjudanten worden. In de video moet de adspirant-Jeugdstadsprins(es) samen met de adjudanten vertellen wat hun namen en leeftijden zijn. Ook willen de Eileuvers weten wat de leus en het thema gaan worden van de jeugdhoogheid. Als de kandidaten iets lastig of moeilijk vinden kunnen ze dat ook aangeven in de video. 

Voor de kandidaten de video en foto’s insturen moet er toestemming zijn van de ouders. Inzendingen kunnen voor 14 oktober worden gemaild naar jeugdhoogheid@eileuvers.nl.

Foto 1
Jeugdstadsprinses Maeghan met haar adjudanten Anna en Meike tijdens het Sassendonkse carnaval in 2023.  - Foto: Peter Denekamp
Jeugdstadsprinses Maeghan met haar adjudanten Anna en Meike tijdens het Sassendonkse carnaval in 2023.
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)