FC Zwolle gelijk tegen Jong PSV

|   Laatste wijziging

Kampen – FC Zwolle heeft donderdagavond ook niet de vierde oefenwedstrijd met winst af kunnen sluiten. In Kampen werd het, met de Hongaar Beliczky voor het eerst in de basis, op het veld van KHC tegen Jong PSV 0-0.

fcz_3.jpg

Zaterdagavond speelt FC Zwolle op Sportpark ’t Hoenbroeck te Hasselt om 17.00 uur een oefenwedstrijd tegen Olympia ’28. De eerste wedstrijd voor het nieuwe seizoen in de Jupiler League is de vrijdag erop, op 7 augustus uit tegen AGOVV in Apeldoorn.

fcz_2.jpg
Etienne Reijnen

fcz_1.jpg

fcz_4.jpg

fcz_5.jpg
Tweede van links trainer / coach Anton Janssen met rechts naast hem stagiair Patrick Kluivert…

fcz_6.jpg

fcz_7.jpg
De staf van FC Zwolle… 

fcz_8.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “FC Zwolle gelijk tegen Jong PSV”

  1. Zaterdagavond speelt FC Zwolle op Sportpark ’t Hoenbroeck te Hasselt om 17.00 uur een oefenwedstrijd tegen Olympia ’28. De eerste wedstrijd voor het nieuwe seizoen in de Jupiler League is de vrijdag erop, op 7 augustus uit tegen AGOVV in Apeldoorn.

    Hier zit nog een week tussen hoor.
    Zaterdag is 25-7, inderdaad Olympia ’28.
    Daarna ma 27-7 Gaziantepspor, wo 29-7 Regioteam Garderen, vr 31-7 nog bekende tegenstander, za 1-8 Open Dag.
    Na de vrijdag daarop is het 7-8 met de wedstrijd tegen AGOVV.

  2. Franz-Ewald Mitterdorfer kon als amateur in Zwolle blijven, maar geeft de voorkeur aan zijn universitaire studie. FC Zwolle krijgt vanaf maandag een vleugelspits van het Belgische SK Ronse op proef.

  3. waarom dan mee trainen als je naar de universiteit wil. vaag.

    wat is er trouwens met fczwolle.org aan de hand. doet het al 2 dagen niet.

  4. @P

    http://www.fczwolle.org is gehacked door mensen die daar belang bij hebben of lol in hebben. Zoals bekend bezoeken veel mensen de onafhankelijke supporterssite altijd met veel plezier, maar is de site sommigen een doorn in het oog.

    De site werd vanuit de eigen server aangevallen 80mbits ddos attack. Geen kleintje dus. Vanuit de eigen server betekent dat de dader(s) zich onder de geregistreerde leden bevinden. Onze provider is bezig deze te achterhalen.

    We zijn nu druk bezig met het bouwen van een nieuwe site omdat de vorige zo goed als helemaal vernield is. Maar we hebben natuurlijk wel back ups. De verwachting is dat we na het weekend weer online zijn. Wat mij betreft stellen we dan gelijk de dader(s) even voor. Kan iedereen die graag de site bezoekt ze even een bloemetje of een bedankkaartje sturen.>:(

Reacties zijn gesloten.