VVV presenteert Havenkaart IJsseldelta

Foto van auteur

Zwolle – Vele toervaarders komen met hun schip naar of door de schitterende IJsseldelta regio. Om hen leuke en interessante informatie te kunnen geven over dit waterrijke gebied heeft IJsseldelta Marketing in samenwerking met Zwolle Kampen Netwerkstad een havenkaart ontwikkeld met alle relevante informatie voor de toervaarder in de IJsseldelta. 

havenkaart.jpg

Alle leuke en interessante informatie bij de hand tijdens een vaartocht in de IJsseldelta? Dat kan vanaf nu met de Havenkaart IJsseldelta! Deze water- en scheurvaste waterwegenkaart toont de hele IJsseldelta: Kampen, Zwolle, Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden en de omringende wateren; de IJssel, het Zwartewater, het Zwarte Meer en het Ketelmeer. Op de kaart staat alle informatie die voor de waterrecreant van belang is. Op de andere zijde van de kaart staat informatie over de ruim twintig (jacht)havens in de IJsseldelta en zijn tips te vinden voor trips aan wal.

Rondje IJsseldelta
Denk bij een bezoek aan de IJsseldelta ook aan het leuke rondje IJsseldelta. Beginnend bijvoorbeeld in Zwolle, kan men heerlijk genietend via het Zwarte Water of de Overijsselse Vecht naar het gezellige en knusse Hasselt om door te gaan naar Zwartsluis en Genemuiden. Via het Zwarte Meer, Ketelmeer en de IJssel kan men Hanzestad Kampen bezoeken met zijn vele gezellige havens en mooie stadsgezichten. Daarna weer door naar Zwolle en het rondje IJsseldelta is compleet!De Havenkaart IJsseldelta is voor € 7,95 te koop bij de VVV winkels in Kampen, Zwolle, Hasselt en Zwartsluis. Tevens is de kaart te bestellen via de webwinkel op www.vvvijsseldelta.nl. Meer informatie
Kijk voor meer informatie op
www.vvvijsseldelta.nl of bel naar 0900 – 1122375 (€1,- per gesprek).

1 gedachte over “VVV presenteert Havenkaart IJsseldelta”

 1. De meeste watersportregio’s promoten hun gebied door dergelijke kaarten e.d. gratis weg te geven.
  Dit levert toerisme op en handel voor de branche in het betreffende gebied.
  Bijna alle schippers die deze kant op komen zijn in het bezit van de betreffende ANWB waterkaarten en een wateralmanak.
  Een dergelijke kaart is leuk, maar zeker niet noodzakelijk om aan de benodigde informatie te komen als je er ook nog bijna 8 euro voor moet betalen.
  Zoiets moet gemakkelijk te financieren zijn d.m.v. advertentie en promotie inkomsten.

  Een leuk idee, maar ik ga hem niet aanschaffen!

Reacties zijn gesloten.