Laserpaintball en Beachevent

Foto van auteur

Zwolle – Op vrijdag 7 augustus zullen er twee activiteiten plaatsvinden in het sportpark De Pelikaan aan de Haersterveerweg. Georganiseerd door het jongerenwerk en het ambulante jongerenwerk van de Aa-Landen. De laserpaintball zal in het bos plaats vinden. Trek voor deze activiteit oude kleren en schoenen aan. 

beachkopie.jpg

Op het zandveld van de Beachsportaccomodatie van de Pelikaan zullen er beachsoccer, beachtennis, speedbadminton, footvolley en beachvolleybal. Het Beachevent vindt in samenwerking met de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan plaats. Trek hiervoor sportkleren aan.

laserkopie.jpg

Beide activiteiten zullen van 12.00 tot 15.00 uur plaatsvinden. Iedereen van 10 t/m 21 jaar kan meedoen aan de activiteiten. Opgeven kan via het onderstaande mailadres, of kom gewoon langs in het AA-Huis. Zonder opgave ben je ook van harte welkom.Aan deelname van de activiteit zijn geen kosten verbonden.  Voor meer info:Wijkjongerencentrum AA-Huis, TRAVERSGouwe 12, 8032 CA, Zwolle038-4536777 aahuis@travers.nlwww.aahuismatties.web-log.nl, www.aahuis.nl 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)