Wildplasser onder invloed

Foto van auteur

Zwolle – Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd donderdagavond 30 juli op de Assendorperstraat aangehouden voor openbare dronkenschap.

 

Politieberichten.jpg

 

Ook had hij staan wildplassen aan de van Karnebeekstraat. De man werd ter ontnuchtering ingesloten op het bureau. Voor zowel de openbare dronkenschap als het wildplassen krijgt hij een proces-verbaal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “Wildplasser onder invloed”

  1. Volgens mij is er meer met ze aan de hand dan dat ze wild zijn en plassen?…..een hele tas bier……allemaal? Zeg maar hoe laat ze de brug overkomen. Mogen ze het bier inleveren en wilden wat ze willen. Wildplassen is voor eigen risico, zoals overal.

  2. Vrees dat ik ze dan door moet verwijzen. Dan valt er voor mij ook geen eer meer aan te behalen. Bovendien zit ik waarschijnlijk zelf aan de sapjes als de overdracht wat later plaatsvindt.

  3. Denk idd aan die sapjes met een kraagje, bij onze plaatselijke voetbaltrots. Je zou daar kunnen wildplassen bij de buren, maar zo er zijn overal toiletten. Ga je ook nog bij de FC kijken?

  4. ik las ook dat er een of andere wereldverbeteraar die gasten fruit brengt, zou dit een grap zijn ? er werd mij al wel fruit aangeboden door een paar zwervers in de binnenstad, ze wouden dit ruilen tegen geld of een paar lauwe blikken bier.

  5. Dacht dat ze je van de SP fruit aanboden joop, omdat ze dachten aan je verschijning te kunnen zien dat je bij de “gratis fruit-club” hoorde. Misschien ook omdat ze aan je ogen konden zien dat je het typisch Hollandse “als het maar gratis is” uitstraalde?

Reacties zijn gesloten.