Circus Hoera in Zwolle-Zuid

Foto van auteur

Zwolle – Als het de zon niet was, dan waren het wel de vrolijke, genietende, kindersmoeltjes, die vrijdagmiddag iedere ouder deed glimmen van trots. Het waren echter niet alleen de ouders en trotse opa’s en oma’s, die hiervan genoten, ook de begeleiding glom van voldoening.

speelweek_circus_0018_470.jpg

Er zijn twee low-budget dagkampen georganiseerd door de Stichting Speelweek Zwolle in de tot "Circus Hoera" omgetoverde wijkboerderij De Schellerhoeve in Zwolle-Zuid, waarvan vandaag de eerste op een schitterende wijze werd afgesloten. Als rode draad door deze week liep het verhaal van een circus, dat in problemen was geraakt. De kinderen hebben het circus geholpen met het opzetten van een voorstelling en hadden daarvoor allerlei circustrucs geleerd.

speelweek_circus_9935_470.jpg

speelweek_circus_0118_470.jpg

speelweek_circus_0086_470.jpg

Voor meer foto’s zie "Lees verder" 

Volgende week zal er weer een groep van 18 kinderen uit het speciaal onderwijs klaar staan om een begin te maken aan een tweede week vol activiteiten op hun eigen niveau. De eerste week was een groot succes. Dit meldde zowel de begeleiding als de ouders waarvan de kinderen deelnamen. Het was een week vol spel, spanning en avontuur, waarvan vrijdagmiddag de climax lag, met het optreden van de kinderen in Circus Hoera. Niet van echte circusartiesten te onderscheiden, lieten de kinderen zien, waar zij de afgelopen week, tot in den treure, op geoefend hadden. Met groot succes, want het applaus was ver buiten de "circustent" te horen.

speelweek_circus_0196_470.jpg

speelweek_circus_0040_470.jpg

speelweek_circus_0059_470.jpg

speelweek_circus_0153_470.jpg

speelweek_circus_0179_470.jpg

speelweek_circus_9971_470.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Circus Hoera in Zwolle-Zuid”

  1. Die foto met die twee ladders is leuk en verwarrend.
    Uiteindelijk blijkt het toch te kloppen. Drie gezichtjes en 4×3 handjes en voetjes. 🙂

  2. Blegh, ik haal de neus d’r voor op, ik heb et gezien en het was een sirkus van NIKS! een bettie rondrennende kinders en zo, nou daar hoef ik nie voor naar t curkus. goddome wat slecht ,de traan sprongen me in de broek! Vreuger, toen wast beter. Met aapn (Cirkes BONGO!) en zo. Maar nu? ik wordt er ziek van. Nee niets veur mie!

  3. ik wordt er ziek van. Nee niets veur mie

    Wat heerlijk voor het cirkus, hebben ze de volgende keer een zeikstraal minder in het publiek zitten 😀

Reacties zijn gesloten.