Superstreekmarkt Agnietenberg op herhaling

Foto van auteur

Zwolle – De Superstreekmarkt vindt plaats op 27 september  en is de slotactiviteit van de Week van de Smaak 2009 in Zwolle. Net als vorig jaar vindt de markt plaats in de sfeervolle omgeving van De Agnietenberg. Het proef en beleef evenement past uitstekend in deze mooie natuurrijke omgeving. 

Het doel van de Superstreekmarkt is om voedselproducten, die puur, eerlijk en smakelijk zijn omdat ze met aandacht zijn gemaakt, onder de aandacht te brengen. Zo komen ook de kleinschalige ambachtelijke producenten beter in beeld en krijgen die de waardering van de consumenten die ze verdienen. Ook is het doel om het succes van vorig jaar, met 40 standhouders en meer dan 2.000 bezoekers, minimaal te  evenaren! De standhouders van vorig jaar waren zeer tevreden, reacties als: “een gezellige drukte en ook nog eens een aardige omzet.” waren veel te horen. 

Meldt u daarom nu nog aan met uw bijzondere product. Aanmelden  kan via info@landbouwe.nl. Geef daarbij aan met welke producten u komt en of u stroom nodig heeft. Ook willen wij graag weten wat u het publiek laat zien en/of proeven.

De Week van de Smaak, Zwolle, 2009

De Week van de Smaak vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 27 september. In en om Zwolle zijn er  verschillende activiteiten. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op www.zwolleweekvandesmaak.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)