Line-up Festival Tankstation in Hedon compleet, kaartverkoop begonnen

Wies
Foto: Robert Westera

De line-up voor de eerste editie van het nieuwe festival Tankstation op zondag 3 december 2023 in Hedon is compleet. Op de line-up staan artiesten als Wies, Faske en Igor. Tankstation is een initiatief van de Zwolse band Hiigo, die uiteraard zelf ook op het festival spelen. De kaartverkoop voor het festival is inmiddels begonnen.

Een eigen festival was een van de dromen van de band Hiigo, een droom die ze samen met het Zwolse poppodium dit jaar voor het eerst laten uitkomen. Op het nieuwe festival is veel aandacht voor Nederlandstalige indiepop en met de toevoeging van Maartje, Igor en Laura Sjin is de line-up nu helemaal compleet.

Eerder werd al de komst van Wies, Faske en Hiigo bekend. De naam Tankstation is gekozen omdat het festival een plek moet zijn om tot bezinning te komen en bij te tanken. Een festival vanuit liefde voor de Nederlandse taal waarbij je de tank kan volgooien met Nederlandstalige indiepop. 

Het festival begint zaterdag 3 december om 15.30 uur in Hedon. Kaarten zijn online te koop via de website van Hedon. De tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro per persoon.

Foto 1
Wies - Foto: Robert Westera
Wies
Foto: Robert Westera

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)