Jongen mishandeld in hartje Zwolle

Foto van auteur

Zwolle–Een 16-jarige inwoner van Hasselt werd op maandagavond 17 augustus rond 22.30 uur mishandeld door twee a drie onbekende mannen in de Korte Ademhalingssteeg.

politie_logo_4.jpg

De onbekenden maakten onderdeel uit van een grotere groep en begonnen zonder aanleiding op de jongen in te slaan en schoppen. Een van de onbekende mannen heeft een donker getinte huidskleur, is rond de 1.70 lang, ongeveer 18-20 jaar oud en had dreadlocks, met daarin zwarte en witte kralen, tot op zijn schouders. De man droeg een zwart jack en een donkere broek. Een andere verdachte had eveneens een donker getinte huidskleur. Hij droeg een wit shirt en een driekwart grijze broek. Hij is iets ouder en rond de 1.90 m lang. De mannen renden weg in de richting van de Nieuwe Markt. Eventuele getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Jongen mishandeld in hartje Zwolle”

  1. Dit is nog lastiger dan een beroving! Hoe kun je in vredesnaam voorkomen, dat jongeren er behoefte aan krijgen om voor de lol op mensen in te slaan?!? Waar komt zo’n behoefte vandaan?

    Hier blijkt wel, dat deze jongeren onderdeel van een grotere groep waren. Grote groepen jongeren maar verbieden dan?

    Laten we in ieder geval hopen, dat ze een keer de juiste tegenkomen!

  2. Misschien kan Henkie Tramtunnel de gehele week in dat treintje door het centrum blijven tuffen. Het almachtige oog van onze eerste burger zal geen misdaad ontgaan, zijn ontzagwekkende uitstraling zal criminele ettertjes doen trillen van angst waardoor de order gehandhaafd blijft.

Reacties zijn gesloten.