RTV Oost volgt studenten tijdens GRASweek

Foto van auteur

Zwolle – In de laatste week van augustus vindt de vijfde editie plaats van de GRASweek, de algemene introductieweek voor nieuwe HBO- en WO-studenten in Zwolle. De kennismakingsweek omvat onder meer een sportdag, kerkdienst, stropdasdiner, kroegentocht en concerten.

RTV Oost besteedt dit jaar speciale aandacht aan de GRASweek, in nauwe samenwerking met de organisatie en studenten van de verschillende Zwolse hogescholen. Van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus is er bij TV Oost elke dag om 21.50 en 22.50 uur een speciaal Grasweek Journaal te zien, met reportages over de verschillende activiteiten op de campus en in de stad. Op www.rtvoost.nl houden de studenten de hele week een weblog bij. De GRASweek (GRAS staat voor Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren) is een must voor iedere nieuwe Zwolse student. Tijdens de introductieweek maken de eerstejaars op een leuke en leerzame manier kennis met Zwolle, vanzelfsprekend afgewisseld met de nodige feestjes.

Hoogtepunt is het concert op donderdag 27 augustus om 20.00 uur in Park de Wezenlanden, met The Partysquad en Destine als aansprekende hoofdacts. Daarnaast hebben de Zwolse studenten de opkomende bands De Staat en The Hot Stewards vastgelegd. Het GRASconcert is vrij toegankelijk, ook voor niet-studenten.

De GRASweek is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de Gemeente Zwolle. De organisatie wordt gedragen door bijna tweehonderd vrijwilligers. Meer informatie is te vinden op www.grasweek.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)