Poging wereldrecord vliegtuigjes bouwen GRASweek

Foto van auteur

Zwolle – Woensdag 26 augustus wil de GRASweek, de algemene introductieweek voor Zwolse studenten, in samenwerking met Coffee United het wereldrecord vliegtuigjes vouwen verbeteren. De Zwolse studenten nodigen iedereen uit deel te nemen aan de recordpoging die om 17.00 uur plaatsvindt in Park de Wezenlanden.  

Om het huidige wereldrecord te breken dienen zeker 2104 studenten en Zwollenaren een vliegtuigje te vouwen en deze te laten vliegen. Deelnemers aan de recordpoging kunnen op vertoon van hun vliegtuigje een gratis espresso nuttigen bij Coffee United. Nadat de GRASweek in 2007 het wereldrecord ‘kookworkshop’ al succesvol aanviel, wil de Zwolse studentenintroductie met dit nieuwe initiatief haar eerste lustrum opluisteren. De dag na de recordpoging zijn de inwoners van Zwolle opnieuw zeer welkom in Park de Wezenlanden. Om 20.00 uur start dan het jaarlijkse GRASconcert met onder andere de Partysquad, Destine en De Staat. De toegang voor dit concert is gratis.

De GRASweek is de algemene introductieweek van Zwolle, bedoeld voor alle aankomende eerstejaars hbo- en wo-studenten in Zwolle. GRAS staat voor ‘Gezamenlijk Ruiken Aan Studeren’ en is een gezamenlijk initiatief van de Christelijke Hogeschool Windesheim, de Katholieke Pabo Zwolle, de Gereformeerde Hogeschool, ArtEZ en de gemeente Zwolle. Dit jaar vindt de vijfde editie van de GRASweek plaats van 25 tot en met 29 augustus. De organisatie wordt gedragen door bijna tweehonderd vrijwilligers.

Inschrijven voor de GRASweek kan via www.grasweek.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)