Laatste kaarten beschikbaar voor extra optreden Kraantje Pappie in Hedon

Foto van auteur

Kraantje Pappie op Bevrijdings Festival Overijssel in 2022.
Foto: Peter Denekamp

Kraantje Pappie, de populaire rapper uit Groningen, komt volgend jaar twee keer naar Zwolle. De tickets voor zijn ‘Live after daddy tour’ gingen razendsnel over de toonbank, daarom is er gekozen voor de extra concerten. Het eerste bonusoptreden van Kraantje Pappie is inmiddels uitverkocht, voor het optreden op 8 maart zijn nog kaarten beschikbaar.

Met zijn driedelige albumreeks Crane schiep de rapper een groots en eigen elektronisch geluid, dat resulteerde in een verzameling gouden en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De manier’. Ook behaalde het album Crane III de platina status. Het vierde en eveneens platina-album Daddy was inclusief hits als ‘Lil Craney’, ‘Liefde in de lucht’ en ‘Ik heb je nodig’ al goed voor meer dan 120 miljoen streams.

Zwolle en Kraantje Pappie zijn een combinatie die elkaar regelmatig weten te vinden, zo stond Kraantje Pappie op diverse evenementen in de Hanzestad: van de Bruisweken en Bevrijdingsfestival Overijssel tot vaste gast in een uitverkocht Hedon.

De concerten beginnen op donderdag 7 en vrijdag 8 maart om 19.00 uur in de Grote Zaal van Hedon. Kaarten kosten 38 euro persoon en zijn online verkrijgbaar

Foto 1
Kraantje Pappie op Bevrijdings Festival Overijssel in 2022. - Foto: Peter Denekamp
Kraantje Pappie op Bevrijdings Festival Overijssel in 2022.
Foto: Peter Denekamp