Zwaar Belgisch geschut in Hedon

Foto van auteur

Haal de oordoppen maar vast tevoorschijn, want vrijdag 26 januari zal je ze nodig hebben! Een avond oldschool hardcore in de mix met new metalcore waarbij Angel Crew als headliner niet alleen laat horen hoe ‘straf’ ze zijn maar ongetwijfeld zal je dat ook voelen.

Angel Crew is in 2000 ontstaan als een side/fun project en samensmelting van jongens uit Brussel en Maasstricht. Met leden van Deviate, Backfire! en Length of Time werd het al snel heel serieus. Van brutale aanvallen op de zintuigen tot zware riffs naar mainstream neigende meezingers. Alles wat je kan verwachten van mannen met jarenlange ervaringen binnen het hardcore gebeuren komt naar voren. Voor de nieuwe plaat is dan ook maar één omschrijving mogelijk: “Een regelrechte splinterbom”. Fans van Hatebreed, Terror en oude helden als Madball, Crumsucker en Crowbar komen bij Angel crew ook goed aan hun trekken!

Bloodshot en Resistance zijn minstens zo bruut dus kom die oren maar lekker uitblazen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl Entree is €8,00 (excl. €1,- servicekosten). Zaal opent om 21:00 uur. Start voorprogramma: 21:30

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)