Women’s Destiny Night

Foto van auteur

Zwolle – Womens Destiny is in 2006 opgericht door een groepje enthousiaste vrouwen. Het doel is om iets positiefs te doen met en door vrouwen in Zwolle en omstreken. De doelgroep waar de vrouwen zich op richten is 18-35 jaar, maar iedereen is welkom. 

destiny.jpg

WD organiseert ongeveer 6 maal per jaar leuke en nuttige verwenavonden, de zg. ‘Womens Destiny Nights”. Een avond vol verrassingen, zang- en dansoptredens, verwennerij, kledingadviezen en natuurlijk gezelligheid. Maar WD is er ook voor wie meer behoefte heeft aan betrokkenheid en herstel. Omdat eenzaamheid een groot probleem is, hebben velen behoefte aan echte vriendschappen. Ook vrouwen die houden van uitdagingen en leuke dingen samen beleven zullen zich bij WD thuis voelen. WD biedt allerlei mogelijkheden: cursussen, herstelgroepen, interressegroepen en koffie-ochtenden. Samen ontdekken wat het doel in je leven is. Iedereen is anders en het leuke is dat mensen merken veel meer te kunnen dan ze ooit gedacht hadden en weer plezier krijgen.

Zo is er een groep van 14 vrouwen opgeleidt als mannequin voor WD en verzorgen regelmatig modeshows, zie You Tube met onze clips.

De atmosfeer is altijd positief, of het nu relaxt of fun is, je weet dat je gewoon geaccepteerd bent om wie je bent en niet om wat je doet.

WD werkt eraan echte vriendinnen te zijn en gelijk iets positiefs te brengen waardoor je aangestoken wordt om mee te doen.

Een illusie??? Womens Destiny blijkt een succes voor vrouwen en wel degelijk antwoorden te bieden die je gewoon nodig hebt om gelukkig te zijn, de groeiende groep vrouwen, zijn zelf het bewijs dat het anders kan, dus: voor iedereen!

Womens Destiny hoopt zo een positieve bijdrage te leveren voor de leefwereld in Zwolle en omgeving! Op zaterdag 26 september organiseert Womens Destiny weer een spetterende WD Night met als thema: LifeStyle! Met verwennerij, een haarstylingshow en nog veel meer. Locatie: GH, Grasdorpstraat 2 te Zwolle (bij park de Weezenlanden)

U kunt meer bekijken op onze website: http://www.womensdestiny.nl/ en op You Tube.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)