Algemeen Log 51

Foto van auteur

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 52 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

211 gedachten over “Algemeen Log 51”

 1. Beste bezoeker,

  Het valt de redactie op dat de laatste tijd meer off-topic reacties worden gegeven, er incidenteel gediscrimineerd wordt, dat er herhalende negatieve kritiek is op de fotografie van de vrijwillige fotografen en dat er vragen zijn over de werkwijze van Weblog Zwolle.

  Off-topic kan tot gevolg hebben dat een discussie ‘doodslaat’. Degenen die wel interesse in het onderwerp hebben en daarover willen ‘praten’ zullen dat dan minder snel gaan doen.
  Uitdagende discriminerende teksten worden per direct verwijderd. De afzender zal daarna niet meer kunnen reageren.
  Kritiek is op de (foto-) redactie is op zich goed. Laat ons dat via ons mailadres weten, dan kunnen we er iets mee doen.
  We willen een verplichte registratie voorkomen en hebben het laagdrempelige acpect van Weblog Zwolle hoog zitten. Reden om ontoelaatbare teksten strak te modereren.

  Hebt u voor ons nog vragen, mail ons gerust!

  Redactie Weblog Zwolle

 2. Plusje admin…

  Wel word ik in geval van off topic of buitensporige reacties daar liever eerst op gewezen. Ik kan er dan zelf nog wat aan doen.

  Discussies over afkomst, vreemdelingenbeleid en dergelijke zijn altijd moeilijk. Wat de één een valide punt vindt ziet een ander wellicht al als discriminatie.

 3. Da’s jammer want ik vind het altijd wel net zo beleefd om iemand antwoord te geven. Dan moet je de “vragensteller” dus meenemen naar het Alg. log. Ok…duidelijk 😉

 4. admin,
  worden het forumisten volk op deze manier niet vreselijk beperkt in het geven van een vrije mening? als de redactie als een pitbull in onze nekken hijgt en nauwlettend inn de gaten gaat houden wat door de beugel kan en wat niet. deze grens ligt uiteraard bij elk mens anders.

 5. Wordt een bijzonder vemakelijke Studio Sport mensen!

  Utrecht moet nog even opzouten en dan zijn er misschien wel 5 ploegen aan elkaar gewaagd voor de landstitel…

  Vanmiddag weer heerlijk ouderwets vermaakt met “Langs de Lijn”. Dat commentaar van de verslaggever bij Bayern toen Arjaaaaaaaan Robben scoorde!! Pffff Zuid-Amerikaans. Tjooo.

 6. Tweede zondag in september is er weer tentmuziek. Wat er dan op het programma staat weet ik niet, maar dat is niet zo belangrijk. Ik denk dat ik wel van de partij ben.

 7. Zag het op hun site een tijd geleden, maar nogal klassiek of jazz ofzo; het sprak me niet heel erg aan. Ach, het gaat daar ook niet in eerste instantie om de muziek 😉 Had het al met potlood genoteerd.

 8. een 3e plaats voor Rene Poppe
  Hallo bezoekers van, maar vooral ook makers van weblog Zwolle. Nieuws vanuit Zwolle en over Zwollenaren? Gisteren heeft Rene Poppe uit Wijthmen zich als 3e geplaatst bij de heren 40 tijdens de Almere triatlon.
  3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en een marathon lopen in een tijd van 9.34.53. !!
  Wederom heb ik Rene in actie gezien en heb diep respect voor deze prestatie.

 9. Dick, Op de site van UPC triatlon staan de tussentijden en per atleet beelden. De atleten moeten o.a 3 rondes van 60 km fietsen waarbij Rene 2 rondes in de top 10 fietste. Super!
  Overigens hebben meerdere zwollenaren deelgenomen aan deze triatlon, o.a medewerkers van een bouwbedrijf die ieder 1/3 van een onderdeel vobrachten.

 10. Doch kein family von? Ja superknap, maat van me heeft zich ook eens gewaagd aan die triatlon. Jaren geleden. Heeft eens met hem gesport en was toen al erg onder de indruk. Ben je zijn vriendin?

 11. Nee, ik ben niet zijn vriendin. Ik ben ooit eens opgegroeit in Wijthmen. Heel lang geleden trof ik Rene bij de wijthmenerplas, waar hij vertelde dat hij van plan was om aan een triatlon deel te nemen. Ik heb dat destijds voor kennisgeving aan genomen, en ben telkens weer diep onder de indruk van de waanzinnige prestratie die hij neerzet.

 12. Dick, wil je dat nooit weer doen! :'(

  Linken naar zo’n baggersite? Zit ik zonder succes 85 respectloze reacties door te zoeken met het idee dat er toch wel 1 normale reactie bij zal staan.

 13. Dick,

  Vertoeven aan de wijthmenerplas hoeft niet lang geleden te zijn..
  Wie Bert Knol is weet ik niet, echter kan het zijn dat we van dezelfde leeftijd zijn.
  Ik kwam al bij de plas toen het nog zandbedrijf wijthmen heette, en ook als zodanig in bedrijf was. Maar dat kan ook niet anders wanneer je je jeugdjaren hebt doorgebracht. toch?

 14. Bernard, zal ik je een geheimpje verklappen…..ben er rond middernacht ingelust…..tjonge jonge wat een losers! Iedereen is met zijn/haar eigen tekst bezig :D:D:D Heb op dat topic met dat meisje gereageerd, op die over Drenthe en iets politieks……voorlopig nog geen discussie. Maar ik lus gauw weer uit, want dan is het einde zoek. Bovendien vind ik Sargasso 15x beter.

 15. Ah Nathalie, je kent Marcel P. niet en Bert K. niet. En je bent geen import, dat betekend dat je minstens ook een 40-er bent. Nou ja, ’t zal wel, zeker niet veel met voetbal?

 16. joop nam ook wel eens een duikie vroeger toen er nog bergen zand lagen, ben er onlangs weer eens wezen kijken: het was er zo druk dat ik het water niet kon zien. wel de getatoeerde mannen en vrouwen die keiharde muziek aanhebben en het ene blikje bier na het andere consumeren zittend op hun koelboxen. tsja geef mij maar weer die zwart/wit beelden. was er in de beginfase ook niet eens de plaatselijke pastoor verdronken ?

 17. joop, zelfde nostalgische gevoelens heb ik over ‘het gat’. (Nu Millingerplas genoemd). Ben daar wel een paar keer wezen zwemmen ondanks dat dat gevaarlijk geacht werd. (vanwege diepte en dus temperatuurverschillen of dat er nog zand gewonnen werd). Als ik de berichten hier zo lees is het er nog steeds gevaarlijk, maar nu gaat het om andere gevaren.

 18. Zwaar incidenteel gevaarlijk. Bovenal gezellig en sinds kort nog gezelliger. Door de inspanningen van de familie Oostelaar kan er zelfs uitgebreid gelounched worden 8)

 19. Dick,

  Marcel P ken ik wel, bij een Bert K heb ik geen beeld. Het klopt dat ik neits met voetbal heb. Ik vind het soms vermakelijk, meestal triest, hoe men zich kan opwinden over dit spelletje.

 20. 😀 Mogguh Nathalie, Voetbal tja, maar eens een boek over schrijven. Idd worden de sentimenten vaak overdreven. Ach, gezellig is het vaak wel en dat overdrijven doen ze er ook vaak om. Het meest lachen is een volle kantine haantjes. Bijvoorbeeld na Feyenoord-Twente en dan hr. Luinge binnen laten komen :'( Wij hebben al eens van alles meegemaakt in de kantine, toen speelde Marcel volgens mij ook nog bij ons in één, in de tijd dat Kees K. (ex-meervoudig international en topscoordert) trainert was…..och, och eigenlijk kon het ook allemaal niet meer. Maar wel meebikkelen op de training, iedereen probeerde hem te raken maar Kees wist zich instictief onder toch niet de minste
  😛 aanvallen te ontworstelen. Hele hoofdstukken hierover op het
  3m-team-forum (in ruste).

  Leuk dat je Marcel kent; doe hem de groeten! Bert is vast ergens boekhouder of accountant oid geworden.

 21. Vuile aanslag idd. Gister werd er overigens ook aardig gehakt in de Kuip. De geleerden waren het over de rol van hr. Luinge niet helemaal eens. Hoe het ook zei: “minimaal een klein puntje had onze Mc…. weldegelijk: scheidsrechters laten zich soms imponeren”.

 22. pfoe ziet er niet best uit. ik zie dat er een camper bij betrokken is, dat kan duiden op oververmpoeidheid van de camperbestuurder na een lange reis.

 23. Dat kan idd verdieping, t kan ook dat de andere auto iets over het hoofd heeft gezien oid of dat er weer een andere auto iets verkeerd heeft gedaan….. Kan allemaal….

 24. PvdA burgermeester van Utrecht ligt alweer onder vuur, na alle commotie over zijn declaraties en mediavrijheids-belemmering is nu per ongeluk uitgelekt dat een vent (Hans Haarsma) van de luchtkwaliteit de laatste 4 jaar al 1,4 miljoen heeft binnengeharkt. wat is het toch allemaal wat in ons landje. om nu meteen al te roepen dat hij wel een PvdA-er moet zijn, zoals de telegraaflezers al suggeren gaat mij te ver.

 25. De ex-rechter Aleid Wolfsen is altijd al een integer en bekwaam bestuurder geweest. Hij begon in Utreg welliswaar met een foutje. Het onafhankelijke tv-programma “De leugen draait door” was daar heel duidelijk in. Ernstig kinderachtig en roeptoeterig om maanden na dato die zaak nog te ontleden. Alleszeggend over de TroepToeTerT en zijn of haar lezers. Dat volk (heb ook een maat met een abbo) gelooft ook nog gewoon alles wat er staat, ok hij is alleen in Telesport (nog niet zo slecht en goed geïnformeerd) geïnteresseerd. Maar mag ik tegen jou zeggen joop: slaap lekker! (gejat van dé zomerhit) 😉

  Aleid komt ook nog eens uit ONZE PARTNERSTAD 😮

 26. De declaraties, waren vuige verdachtmakingen joop. Heb een schitterend 2-gesprek op radio 1 van wel een minuut of 10 mogen volgen in de auto. Niet alleen schitterend…..zeker ook verhelderend. Maar jij gelooft volgens mij alleen de TeleTroepToeTerT?

 27. Begrijp je cynisme joop, maar die snuiter-Haarsma…..hoe lang geleden is dat harken begonnen……hoe lang zit Aleid er al……

  Het blijven N*B-ers 😮

 28. Hr. Boelhouwer (in de wiki-link genoemd als Aleid’s opvolger) ben ik overigens zakelijk zeer dankbaar. Misschien schrijf ik het hoe & waarom nog wel eens uit.

 29. don,t shoot the messenger dick, ik las het net op de site van neerlands grootste en meestgelezen krant en wou het ff met mijn mede-forumnisten delen. wel jammer dat pvda en telegraaf berichten bij jou als de bekende rode lap werken

 30. Was het geen cynisme over de TroepToeTerT? Benieuwd trouwens hoeveel aandacht ze daar morgen besteden aan het feit dat 1/9-1939 WO-II begon…

  Die comments van dat digitale vod moet je niet eens lezen. Heb er ook eens gepost maar daar wordt je erg snel zonder mededeling gedelete….zal wel nodig zijn daar?

  Zit trouwens nu al 2 dagen op de Stijllozen, het is wel lachen. Tjonge wat zijn ze daar allemaal met zichzelf bezig! Maar ik geef toe, het gaat wel hard met de posten daar. Vrees dat ik er deze week ivm tijdsdruk ook weer uit moet stappen :'(

  Kan me overigens voorstellen joop dat je het als “rode lap” ziet. Persoonlijk zie ik het meer als een uitgelezen mogelijkheid de waarheid te vertellen. Mbt de waarheid heeft PvdA met zijn nummers 2 en 3 (wat mij betreft is Wouter nr.1) weer enorm gescoord: Plasterk (zou een uitstekend premier voor ons mooie land kunnen zijn, net als nr. 1 en 3 een bruggnebouwer-pur sang) opende zelfs het journaal (met mooie Sacha, maar dat terzijde) met een uitstekend plan. Abou was in beeld met zijn heerlijke van leer trekken tegen die criminele hooligans!!!!
  De vraag is nu of de voetbalwet van oa Hans Schepman (jaja ex-wethouder Utreg en 2e Kamerlid PvdA) volstaat of dat Justitie nog andere maatregelen tegen deze maatschappij-ontwrichters moet nemen.

  Heerlijke dag dus joop! Bleek ook uit het weerpraatje…en ons dakterras….’t was om 20.22 nog 24 graden en vannacht wordt ook zeker niet koud…………………………………daarna is’t beurt…Om met Geer Cox te zingen “‘T is weer voorbij die mooie zomerT”8)

 31. ik zie liever persoonlijk Geert Wilders als president, ik denk dat hij met veel oplossingen komt en ook werkelijk doorzet, en niet zo als de roeptoeters van de pvda veel beloven maar bitter weinig doen.

 32. Slaap lekkerrrrrrrrr ook zo’n heeeeeerlijke tegenstelling met Wakker worden! Van de TeleTroepToeTerT
  Door dick, op 31 augustus 2009 om 18:59

  Nee, Dick mijn stem heb je daar niet voor. Wat een schijt nummer!

  Heb je dat vrouwtje wel eens zien zingen? Hele tijd haar ogen dicht. Lijkt Xander-neukt-met-een-ander wel 🙂
  Bovendien ben ik er nog steeds niet uit wát ze zingt…

 33. Knol: beloven/doen. Welke partij durft elke handschoen op te pakken om mee te regeren in stad, provincie en land….in ELKE stad?
  Welke partij komt meer over als bruggenbouwer dan als klovenschepper?

  Welke partij daarentegen, skreeuwt alleen “skandaal! en leger inzetten” van de veilige wal? Heeft nog geen énkele verantwoording aangedurfd omdat ze dan ineens ook oplossingen moeten bedenken?
  Welke partij komt meer over als klovenschepper dan als bruggenbouwer?

 34. :D:D:D Weet ik togggg Plantje, verwacht dat Larry vandaan of morgen ook nog wel langskomt. Heb wel expres “ZOMERhit (nou ja te ver om te controleren” geschreven. Heerlijk zomers deuntje al, en positief! Lieve Belgische zangeres en die jongen…..denk dat ie nog wel ergens op 1 komt.

 35. Plantje, tekst staat erbij en dit

  Xander-neukt-met-een-ander wel

  is :D:D:D alleen al dat ut door het filter komt en dat ik mallotige Xander dan zo weer voor me zie :D:D:D

 36. ik ga me er wel eens in VERDIEPEN maar ben blij wel deze discussie geopend te hebben met als uitgangspunt alle graaiers te elimineren. hoewel dit natuurlijk nooit helemaal zal lukken dient de samenleving scherp te blijven vooral daar waar het om gemeenschapsgeld gaat

 37. Assendorper bedankt! Is er toch nog iemand die alles leest hier.
  @ Toto, sprak vandaag met een fanatieke Superboer. Daar moet het écht he, ze hebben een begroting die eredivisie waardig is. Maar hij was bang dat dat Marokkaantje nog wegging. En die …. van Beukering he!
  Volle bak altijd thuis, is ook te zien in de uitslagen!!! Maar ok Zwolle KRIJGT ze.

 38. @ “verdieping” vandaag had je ergens wat over het forum van de kleine man. Kan ’t ff niet terug vinden. Maar jullie hebben wel een joekel van een topper in de gelederen…..

  Bertus…vandaag met deze bijdrage in de Moppenhoek:

  Een man komt bij de Chinees.
  Zegt het meisje dat bedient:
  “Wilt u menu?”
  Zegt de man:
  “Nou nee, liever na het eten.”

  Geweldig! 😀

 39. Antoon, als regelmatig bezoeker (en een tijd poster) kan ik je melden dat de held van het draadje verstopt zit Da’s namelijk de webmaster[/url] ….. veel plezier, maar je post er ongetwijfeld zelf al lang op 8)

 40. @dick
  Wat dacht je van dezelfde Bertus op hetzelfde forum, over Willem Lucht:

  31-08-09

  2

  0:21 Willem…..LWL is de partij voor de kleine man. Ben je ook voorstander van gratis condooms voor de kleine man ? Dit om verspreiding vanZOAB te voorkomen ?

  ;D;D

 41. Hallo Dick,

  Bedankt voor de link. Ik zit er net op te kijken maar ik moet je eerlijk bekennen dat ik het niveau van dat forum niet zo hoog vindt. Toch denk ik dat de heer Lucht een groot publiek aan zal spreken en minimaal 3 zetels in de Zwolse gemeenteraad krijgt. Ik denk dat hij het beste dan met de heren Joop Hosmar en Rico Tennekes een ijzersterk trio zal vormen. Hoe sta jij hier tegenover?

  Groet, A.

 42. Elke keer als ik die vond der dunk hoor of zie zap ik gelijk verder, wat een antipathie roept die man bij mij op niet in de laatste plaats door zijn nasale gemurmel

 43. :D:D:D Thomas is een topper én een wetenschapper. Hij schrijft wat ie denkt…..zo zouden er meer moeten zijn. Minder tactisch, gewoon vanuit het hart….Heet dat schrijven met je gevoel, ipv in 1e instantie met je ratio?

 44. Antoon, die niveau-mening delen we. Zou het Willem van harte gunnen als zijn droom werkelijkheid werd. Als hij 3 zetels zou krijgen, moet ik je teleurstellen. Dan zou ik Bertus en 1 van zijn zonen van harte aanbevelen.

 45. Volgens het AD heeft Arne Slot voor 2 jaar getekend. En is de spits die Jan wil hebben Redan of Lopes. Ook zou hij graag Pattinama willen hebben.

 46. Volgens de Johan-3 bode

  Slot dus gehuurd; goeie actie. Maar klopt het dat de FC de opbrengsten van verkoop van spelers helemaal niet krijgt? Dat gerucht hoorde ik laatst. Had ook iets met ome Henk van G. te maken, bij wiens dochter K. ik overigens nog in de klas heb gezeten.

 47. @Dick

  Je moet niet alle geruchten geloven. Sommige geruchten worden met kwade intenties verspreid door gefrustreerde figuren die hun macht, status en privileges binnen de club hebben verloren.

  Feit is dat er nu opeens met Slot en Lopes 2 spelers van naam en faam worden gepresenteerd en dat er nog veel meer moois in het vat zit.

  Dit doet mij goed!

 48. Hé El, da’s al weer een tijdje geleden. Wat vond jij van het feest wat ik zaterdag helaas heb gemist? Ook hier geleerd VOORAL niet alles van de “Johan-3 bode” te geloven. Volgens mij zijn ze nogsteeds TeleTroepToeTerT-gerelateerd.

  Mooie opsomming van enkele zaken die voor sommige erg kleine mensen super-belangrijk zijn

  macht, status en privileges

  . Vaak van die dweilen die zoveel mogelijk van huis weg willen zijn omdat ze thuis nixxx te vertellen hebben.

  Ben oprecht blij dat jouw deze berichtgeving goed doet! Mij ook trouwens, als teletekstsupporter 😉

 49. @dick

  Ik heb gewoon zitten janken toen bekend werd dat na Slot, nu ook Lopes naar Zwolle komt. Hier heb ik nu al die jaren op zitten te wachten. Groot is mijn dank voor de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Nu heeft FC Zwolle een veel beter sportief perspectief.

  Zaterdag heb ik verstek laten gaan. Het was not my cup of tea. Als er een voetbalwedstrijd was geweest was ik van de partij geweest.

 50. Ik vind het leuk dat Arne terug komt als het maar niet ten koste gaat van Vossenbelt want dat vind ik echt een kanjer! Ben helemaal weg van zijn stijl ( van voetballen natuurlijk:D)

  Bij lopes heb ik een dubbel gevoel, ergens in mijn achterhoofd gaat mij het verhaal dat hij een paar x bedankt heeft? Klopt dat Elrey??

  Dick ik ken m niet die jij noemt…

 51. 😉 Dat zijn de échten! Kan me ook al niet voorstellen dat zulke technische mensen zomaar (om wat te klooien) in de Technische Staf van de FC zitting nemen. Je weet dat ik ook Jaap Stam en Bert Konterman bedoel. Je wilt niet weten hoe cynisch de pers (ook locaal) achter het handje over de FC l*lt. Ach, eigenlijk is dat hun eigen verzuurde probleem, als je je hele leven moet vechten tegen deadlines om een ander inzicht dan een ander op een stukkie papier af te laten drukken…..Vind het wel d*nders jammer dat Gert van Dijk hoofd- of eindredacteur is geworden bij de Sensator. Hij was buiten een goeie vent (hekk’n los!) ook iemand met veel inside-informatie.

  Oeps, duidelijk over zaterdag. Zoals dus meer mensen dachten.

 52. Waarom krijg ik eigenlijk minnetjes en commentaar als ik aangeef dat het wellicht handig is een apart algemeen log voor voetbal te hebben?
  Ik check mijn mail even tussen het tuinieren door…
  15 nieuwe mails van het algemene log, 14 ervan gaan over voetbal.

 53. @ El, weet je eigenlijk al dat er ook een paar toppers in de raad van Commisarissen zitten?
  – Voorzitter HHC
  – Gerrit Jansen
  Ze zochten nog een vrouw geloof ik
  – die vader van die jongen van dat geslaagde strandje op de Pelikaan, toch?

  Zou de veurzittert nu gepresenteerd worden?
  Dan zet ik in op een héle goeie! De ex-voorzitter van Berkum.

 54. Rainer is ook een absolute topper, word door menig Berkummer vervelend over gedaan maar wat hij voor de club heeft gedaan! Hij nodigde mij eens uit na een Berkum-wedstrijd in een volle bestuurskamer, omdat ik 10 vragen over een club van 100 ook aan hem stelde (verder aan WHC, VSCO, Genemuiden en BeQuick) overal kende ik iemand die er ervaring mee had behalve bij Berkum….

  Geweldig behandeld! Maar WVF heeft nixxx met de zorgvuldig verzamelde antwoorden gedaan helaas. De actie is uitgevoerd in nauw overleg met het echtpaar Sie, maar die zijn gelijk met de antwoorden vertrokken bij ons:'( Maar goed, heb er zelf erg veel plezier aan beleefd.

  Bovendien heeft Reiner een knappe dochter, en dat is absoluut geen – 😉

 55. die van t oevert is idd een topper, vroeger was er veel wrevel tussen hem en de toenmalige voorzitter van be quick bijgenaamd de zonnekoning. de geschiedenis heeft ondertussen wel duidelijk gemaakt wie van die 2 de beste voorzittert was, om in voetbaltermen te blijven: 10-0 Weet iemand trouwens hoe het met deze geldverbrasser is afgelopen ?? vroeger wist hij zeer frequent de media te halen maar sind zijn aftocht door de zijdeur heb ik taal noch teken vernomen van deze man

 56. Calimero zit hier ook, is al eens door die kerel aangegeven die weg was en nu weer terug is. Hij post tenminste niet laf overal onder alle namen om zijn id vervolgens te ontkennen…..Rikkert volgens mij; petje af dus!

  Dirkie Kleinganseneitje is, zoals mijn opa vroeger zei….een anoniem lafbekkie.

 57. als die vantoevert zwols begon te praten moest je oppassen want dan wou die wat van je . nee een hele goede voorzitter vondt ik het niet. ik vindt mannes 10x beter.

 58. Tis zeker sneu Dick als. je denkvermogen niet verder reikt dan deze wartaal;D;D

  Maar blijf het vermakelijk vinden.

  P.S. Ik heb trouwens de nieuwsbrief wel mogen ontvangen.

 59. een plusje voor plantje! Ik ben voor een alg log voor voetbal
  Door Natascha, op 1 september 2009 om 18:34

  Dank Natascha…netto gezien sta ik al weer -3, maar goed…

  Jij bent toch ook wel van het voetbal? Dan begrijp je dus dat ik het helemaal niet zo negatief bedoel. Dat ik niets met voetbal heb hoeft niet in te houden, dat anderen geen gelegenheid moeten hebben daar lekker over te kunnen discussiëren. Ik vind het alleen wat raar dat we daarvoor hier op het weblog alleen het algemene log hebben.

  En uiteraard de nieuwsberichten die enigszins over voetbal gaan worden ook lekker vol gespamd. Daar abonneer ik me gewoon niet op; hoef ik er ook niet over te zeuren!

  Maar goed…reactie van admins zou wel gewaardeerd worden. Misschien is hier al eens over gedacht, maar bleek het (om redenen die ik nu niet zie) toch een minder goed idee.

 60. Vrees Plantje, dat de netto -‘jes te maken zouden kunnen hebben met mee-gluurders van een ander draadje. Die nog net met een telraampje kunnen spelen 😉

  Blijf je er nixxx van aantrekken; hoe zielig nl dat je het niet zegt (schrijft) als je het ergens niet mee eens bent.

  VWB je stelling ben ik neutraal, ik weet het niet. Misschien is het wel een goed idee ja….een Voetbal-log.

 61. Ze zouden het wellicht eens een gooi kunnen geven. Het is zo weer ongedaan gemaak toch?

  Ik deel zelf overigens ook wel eens +/- uit zonder direct inhoudelijk te reageren. Een enkel topic heb ik zelfs wellicht helemaal niet op gereageerd. Daar is iedereen vrij in natuurlijk. Ik heb echter wel eens het idee, dat er iemand een “Minnetje-voor-Dick-script” heeft geschreven 😉 Meestal is het een kwestie van tijd voordat je op -1 staat… Ach ja…hoge bomen vangen veel wind 😀

  Maar met betrekking tot het onderwerp dat ik aansneed: ik denk dat veel voetballiefhebbers zich ten onrechte aangevallen voelen.

 62. Ik begrijp je helemaal plantje maar ja zo heel erg veel meer heb ik niet te melden in het alg log, als ik iets meld ben ik altijd te laat hahahaha:D

  En ik voel me iig niet aangevallen hoor….;)

 63. Hans heeft dit scorebord-reageren volgens mij van Volkskrant-Opinie. Daar blijkt het niet te werken. Vind het persoonlijk nogal infantiel en overbodig. Maar als mensen graag met ’t telraampje willen spelen.

  Je weet toch wel wat ik bedoel? Structureel -’tjes geven aan anderen en wegwezen. + jes kennen die pubers niet. Dat idee weet ik wel zeker Plantje, het is ook logisch als je weet wie het zijn. Lees hun huiveringwekkend-lage niveau reacties maar eens op hun eigen draadje 😉 Dus….idd ik heb er zelf (met nog één) om gevraagd. Maar ik vind het zo verstoppertje-spelen jij? Jij vind het telraam wel een meerwaarde hebben blijkbaar? Leuk die bomen, maar niemand is meer als een ander; zij die zich zo voelen zijn dwaas ;D

  Was bijna geneigd mee te gaan in dat aparte log…..tot Natascha hier mee kwam

  maar ja zo heel erg veel meer heb ik niet te melden in het alg log, als ik iets meld ben ik altijd te laat hahahaha

  Misschien word het Algemene Voetbal-Log idd wel vele malen populairder. Of dat de bedoeling van de Admin is?

 64. :D:D:D ’t is niet voor nixxx wereldwijd volksport nr.1. Je poste wel net op tijd, anders was ik het volgens mij gewoon met Plantje eens geweest. Bedankt dus nog!

 65. MEDIA :'( Mooie cartoon, mooie discussie. Kan helaas mijn maatje Aristo al 6 weken niet meer steunen… “Storing” houden ze vol, vrees anders :'(
  Het ligt bij de ombudsman van de site. Denk dat ie het net zo makkelijk laat verdwijnen als JP belastende dossiers laat verdampen. Maar goed, weer tijd over voor andere draadjes. 8)

 66. Och ja, ik vind de plusjes/minnetjes best grappig werken.

  Hier krijgen gelukkig niet alleen de sociaal wenselijke reacties plusjes!

  Ik denk dat er in het algemene log nog genoeg te bespreken valt buiten voetbal. Hoewel het wel wat trager zal gaan 😀

 67. Ik heb hier al diverse malen aangegeven en ook als eens aan admin geschreven als tip om een aparte rubriek(log) aan te maken voor sport en speciaal voetbal.
  Ik erger mij elke keer weer om dat voetbalgeluter en om die reden kom ik hier bijna niet meer.Om die reden koop ik op maandagen ook nooit een krant.
  Die plusjes en minnetjes mogen wat mij betreft vandaag nog verdwijnen.Die vioegen niets toe aan dit log.
  ;D

 68. En zo heeft ieder zijn hobby he Tjalling 😉

  Zeg Plantje ( om dan maar eens wat anders aan te halen) jij sport toch ook bij HC stadion?

 69. Zo grof wilde ik het nog niet stellen Tjalling, maar je hebt wel een punt 🙂

  En inderdaad Natascha, ik sport bij HC stadion. Erg gezellig en prettig sporten daar! Hoewel ik de laatste paar weken niet geweest ben. Geloof me: in de tuin krijg ik genoeg sport! Gaten boren van 2,5 meter diep, allerlei bomen de grond uit plukken, met hardhouten palen sjouwen…nee, dat zit wel snor!

  Ik zag een reclame voor Zumba bij de HC’s. Misschien dat ik er zondag ook nog eens ga kijken.

 70. @ Tjalling, Toch elke letter met je eens. Al moesten we verdorie met Plantje, Tim (waar is Tim?), Koko, Diana, Natascha, Verdieping, Bernard, Carola, Marrianne I + II, Knol, Sil, Tineke, Zwolse en Larry alleen het Alg.-voetballoze-Log volschrijven!

 71. Ik zag inderdaad ook gister het papiertje over de zumba as zondag. Ieder half uur een workshop meen ik. Ik zit in Italie dus ik kan nie komen kijken maar het had me wel grappig geleken.

  Niet alleen waar is Tim maar waar is Gretha gebleven? En je vergeet Joppuh ook nog Dick, hoe kan je die nou vergeten?:D

 72. Tuurlijk GRETHA! AHHHHHHH da’s altijd het nadeel met opsommingen: Stap-maatje Joppuh….maar hij is ook zo weinig on-line de laatste tijd:'(

  Bedankt Natascha!

 73. Op zich begint de tuin wel op te schieten. Alleen het weer werkt niet mee. En ik ben niet bepaald een hovenier, dus we moeten alles tien keer nameten en nakijken.

  Nu maar weer eens aan de slag!

 74. Step je al zitten op je zadel stapvoets door het winkelcentrum Zuid, rent er een huilend kind van links naar rechts over de straat, dus stilstaan. Rent het kind tegen m’n fiets aan en begint nog harder te huilen en de moeder die me er van beschuldigd dat ik haar kind aanrij en zeuren over schadevergoeding.. Ja daahaaagg!!

  Dat moest ik even kwijt. 🙂

 75. :D:D:D Lekker belangrijk ook. Heb je die moeder nog niet nageroepen dat ze ook haar versie maar op weblogZwolle moest zetten?

  1e zaak voor het Weblog-tribunaal?

 76. Super Natasch….wil je ff aan de buitenkant langs de stadsgracht rijden en mij mailen als je een zwart vreemd ding op een lichte deur ziet als je de stad uit kijkt….za’k maar zegg’ng?

 77. Geleend van Swollenaer.nl. Best gezellig lijkt me?

  ZWOLLE ?? In podium van Popfront wordt vrijdag 11 september een Singer-songwriters avond gehouden. Vier duo??s of solo-artiesten betreden het podium. De avond wordt geopend door Thomas en Michel, daarna volgen Nina van der Leest, Guido Huige en Inge van Calkar, zangeres van de band ZaZa.
  Na de aftrap door Thomas en Michel omstreeks 21.00 uur volgt de Nijmeegse zangeres Nina van der Leest. Ze zingt al sinds haar veertiende. Als zangeres was ze lid van de band Aedon en ook vormde ze een duo met Hanne Jacobs. In haar liedjes klinkt een grote liefde door voor Britse en Ierse folk. De liedjes klinken breekbaar en warm, maar Nina weet ook te verrassen met pittige teksten en venijnige uithalen. In Popfront wordt ze op gitaar en zang begeleid door Menno Bemelmans.

  Guido Huige, singer/songwriter en zanger van de rockband Swamp Nouveau, beschikt over een uitstekende zangstem en doet bij vlagen denken aan Matthew Bellamy van Muse en Neil Young met een randje. De talentvolle singer-songwriter won in 2003 de Oogst van Overijssel. In 2006 deed hij dat nog eens over met de band Swamp Nouveau. Dit jaar speelde hij solo op het Bevrijdingsfestival Overijssel. Ook stond hij op Eurosonic en trad hij onder meer op in De Melkweg. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en mondharmonica.

  Zangeres Inge van Calkar maakte ooit deel uit van de band Ysis, waarvan ook Miss Montreal lid was. Als singer-songwriter heeft ze al bewezen dat ze het publiek kan inpakken, maar ze richtte vorig jaar de rockband ZaZa op. Ook die band maakte al snel naam. Voor het optreden in Popfront laat Inge haar bandgenoten thuis en treedt ze solo voor het voetlicht, met alleen een akoestische gitaar.

  De singer-songwritersavond in Popfront begint rond 21.00. Popfront is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis. Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle.

 78. Overkill

  Moet toch nog ff melden dat Spitsnieuws (van de Stijllozen) Gillende Geert weer met een grote foto in het nieuws zetten. Dat ie zijn Indische afkomst verhult….

  *** Nou ja, mijn reacties op de gele, geïrriteerde Geert-spam:

  Is er nixxx anders te melden als hoe lelijk Gillende Geert is, hoe multiculti zijn achtergrond en hoe kleurrijk zijn vrouw?

  Onder http://www.sargasso.nl Nieuw Beleid… een leuke cartoon, vind ik tenminste 😉

  Ff zo want anders staat mijn mailadres onder de link; das niet nodig.
  😉

 79. de grootste krant van nederland heeft het filmpje van het ongeluk op de site staan waarbij de agent staat te kijken hoe iemand verdrinkt. ben benieuwd of deze man ook geschorst wordt. Verder de oproep van de zeer bekende oud-politieman Nordholt die wil dat Aboutaleb zelf opstapt. Zelf kan ik me hier volledig bij aansluiten.

 80. wat een walchelijk filmpje. het geeft veel te zeggen over degene die van mening was om dit vast te leggen, zonder ook zelf maar een poot uit te steken.

 81. Dit zijn de filmpjes waar die verkeerde krant zich graag mee profileert.

  Het slachtoffer is niet verdronken maar is later op de avond overleden in het ziekenhuis.

  Heb een woordvoerder gehoord van de politie die bekend maakte dat de bewuste agent zelf ook gewond was.

  Vind het een onsmakelijke berichtgeving en wacht wel op de uitkomst van het onderzoek eer ik een conclusie trek.

 82. joop, ken je Eric’s politieke voorkeur? Heb je niet in de gaten dat er een anders spelletje gaande is als “priemend vingertje en skeefbekkie” gister opvoerden door Marco P lang enkel naar de mond te praten (zoals ze vorig seizoen bij Gillende Geert ook flikten).

  Waarom heeft niemand het meer over de oorzaak en zie je enkel “Leefbaren” die Abou al vanaf het begin het leven zuur maakten?

  Die Commandat heeft grove fouten gemaakt! C2000 werkt nog steeds voor geen meter: superbelangrijk goede communicatie:
  – Waarom werkt het uitstekend bij ons dijkleger (ja jullie houden droge voeten!)
  – Waarom werkt het bij grote calamiteiten met de brandweer (hoor ik van een collega)
  – Waarom is C2000 aangeschaft als er soms zoveel ruis op zit dat je elkaar niet kunt verstaan?
  – Op de radio was vanmorgen dat we maar naar een goedkopere wel duidelijke versie moeten….C1000.

  Er komen nog meer onderzoeken. Bijvoorbeeld naar wie en wat geschoten hebben….maar mensen ALS er al geschoten moet worden….5 mei ook al….Hoe gek/doorgedraaid/doorgesnoven/doorgezopen moet dat volk dan wel niet zijn?

  Had je dat kunnen voorzien toen die vergunningaanvraag van Veronica binnenkwam? Tuurlijk maakt de TroepToeTerT stemming! Daar is de krant voor opgericht en ze herbergen veel TON, PVV, VVD en CDA stemmerts. Ja, zelfs CDA-erts.

 83. mwoah, ik moet joop hierin gelijk geven. de telegraaf is net als de rest een mediaorgaan wat via de diverse persburo’s nieuws naar buiten brengt. niet al te ingewikkeld, niets mis mee en lekker te volgen. al moet ik zeggen dat de zaterdagkaternen van de volkskrant mij meer aanspreken, iets meer verdieping laten we maar zeggen.

 84. Dat er veel telegraaf-lezers meer gevoelens bij rechtse politiek hebben is duidelijk, net zoals de verafgode volkskrant zich spreekbuis van het PvdA mag noemen. wat is hier mis mee ? In een democratie koop/lees je een krant die bij je past, zouden communistische toestanden worden als de bevolking 1 krant massaal door de strot krijgt gedrukt

 85. Dank je wel voor het compliment Joop.

  Maar sorry 1 minpuntje je slaat de plank klein beetje mis,laat ik nou een copie van mijzelf zijn,net zoals jij een copie van je evenbeeld bent.
  Wat voor jou als onzinnig is ,hoeft dat niet voor een ander te zijn toch?
  Niet iedereen is zo geletterd en ontwikkeld als jou waarschijnlijk,maar dat geeft niet,ik ben er gelukkig mee en reuzeblij dat ik niet het zuurpruim gehalte van jou bezit,ieder zijn feesie dan maar.

  En mocht ik ooit een fanclub willen oprichten van de ontevredenste man,krijg jij een plek in de eregalerij,deal?

 86. Je moet helemaal nixxx “Verdieping”. Je was toch voor Vrijheid?

  Vooroordelen joop, als ik een abo zou nemen nam ik NRC-Next.
  Volkskrant is zelfs van oorsprong Katholiek. Buiten dat ik “Dagboek van een Herdershond” gaaf vond heb ik daar nixxx mee.

  Weer zwaar eens Zwolse: Ieder zijn/haar feesie dan maar.

 87. Honda-nieuws:

  Honda zelf weet precies wat hij wil, “Als ik VVV verlaat voor een andere Nederlandse club dan is dat PSV. Dat is voor mij de eerste optie. Ik weet dat ze me willen, maar ik heb ook opties in andere landen. Voorlopig concentreer ik me op VVV, maar ik wil wel op een hoger niveau gaan spelen. Daar ben ik aan toe.

 88. Ingezonden:

  Na het drama van de concurrentiestrijd in de taxiwereld,waarbij de goedkoopste bieder het ziekenvervoer mag doen, komt nu de minister met hetzelfde idee voor het ambulancevervoer. In de krant van donderdag 3 september staat het verhaal van de familie Trip uit Zwolle, waarop de heer Akkermans van TCZ reageert dat er op de duizend ritten per dag altijd wel iets fout kan gaan. Inderdaad ELKE dag gaat er wel wat fout. Ik heb zelf meegemaakt hoe de patienten bij dit vervoer soms uren moeten wachten,allemaal centen kwestie. Hoe scherper je een aanbieding doet destemeer moet je concessies doen aan de kwaliteit.Als datzelfde gebeurt bij de ambulancedienst zijn we met zijn allen mooi in de aap gelogeerd. Scherpe aanbesteding betekend doodgewoon minder kwaliteit.Dit gaat ten koste van de patient.Ervaren broeders worden te duur,het onderhoud van de wagens kan nog wel even uitgesteld worden ,om over vervanging maar niet te spreken.Deze hervormingen moeten zo snel mogelijk de prullemand in.Van der Vloet van de CNV Ambulancezorg ik hoop dat U meer steun krijgt dan alleen van de SP (die als enige gereageert heeft ) voor het te laat is.En de familie Trip mag naast de taxi kosten vergoeding wel een etentje krijgen aangeboden door de directie van TCZ.

 89. S. Akkermans, beurs trekken jongen!

  Volgens mij ben ik het eens met de stelling: scherpere aanbieding doen is consessies aan de kwaliteit.

  Dit is een landelijke zaak dus, zo lees ik. Klink zou hiertoe willen besluiten. Past in de CDA-strategie: meer marktwerking. Terecht is SP tegen…PvdA, D’66, GL , Dierenpartij & CU zouden in elk geval ook tegen moeten zijn! Toch?

  Van der Vloet van de CNV Ambulancezorg is goed bezig….CNV is nauw verwant met CDA…..Kom op FNV: ook tegen!!

 90. toen de fam tadema nog aan het roer stond van het zwolse ouderenvervoer, liep alles op rolletjes en klachten waren vaker uitzondering dan regel.

 91. Dan heb je het wel over de tijd dat de oude Tadema nog aan het roer stond.
  Met zijn terugtrekking uit het bedrijf was dat zeker niet meer het geval en kwam het verval met rasse schreden binnen.

 92. Mensen dit stuk heb ik ook naar UW mening gestuurd Ik heb zelf 10 jaar in het ziekenvervoer gezeten en heb daar veel ellende meegemaakt,daarom ben ik bang dat je nu bij de ambulance de zelfde ellende krijgt.Over hoe het vroeger was kunnen we het beter niet hebben ik wil liever na de toekomst kijken en inderdaad wat Dick ook zegt FNV kom op voor de belangen van de patient en voor het ambulancepersoneel dat toch veel te verduren krijgt.

 93. Ik wil jullie even groeten vanuit een prachtig Mongolie.
  We genieten hier van de rust en de stilte.
  Zondag gaan we richting Peking.
  Op dit moment is het 6 uur later dan bij jullie en de temperatuur hier is zo rond de 20 graden en bewolkt.
  Groetjes Yvonne

 94. Hé wat leuk Yvonne! In Peking is het nog wat warmer hoop ik voor je….hier staan de donkere wolken op knappen :'(

  Veel plezier!

  PS Ajax 3 perspectiefrijke (?:'() aankopen; Suarez gehouden.

 95. Beijing is een van de smerigste steden ter wereld. wie wil genieten van het plein van de hemelse vrede oid rijdt eerst door kilometers lange 40 verdieping hoge betonblokken.
  ik wens je veel plezier maar mij zien ze dr niet meer.

 96. @ Frankwin, leuk dat je online bent. Wat vind jij van Wichert’s ambulance-verhaal hierboven? 10:47-11.59. Doen jullie er ook nog wat aan om politieke steun te krijgen, zodat het vermarkten van en in de zorg zéér weloverwogen gebeurd?

 97. mee eens verdieping, door de industrialisatie is half azie smerig. ik ging de petronas towers in kuala lumpur op in de veronderstelling dat ik een prachtig panorama zou zien maar de hele stad was al in nevelen gehuld doordat in indonesie de boeren alle velden in de brand hadden gestoken. tis dat ik voor mn werk in die regio moet zijn maar tis wel een zakie daar. Pattaya is nog een van de weinige plaatsen waar het altijd goed toeven is

 98. Pattaya goed toeven?? Nou Joop daar ga je dan vast niet heen voor de schone natuur of de mooie witte stranden en de rust.
  Het is daar een heksenketel van lawaai,smerige stranden en nog smeriger water met straten vol met veel oude dikke mannetjes die met Thaiseschonen lopen te slepen.Tja in dat opzicht is het daar goed toeven.Het is één grote hoeren stad met duizenden en nog eens duizenden meisjes die zich aan bieden voor 20 euro of minder.Ook genoeg Go Go bars met jonge jongens die in hun slipje met een nummertje er op zich aanbieden.

 99. @ Zwolse, het antwoord van zwaar-gediplomeerde Vera zal wel kop in mening krant zijn vandaag: “idd…TROTS als ’n Pauw” 😀

  Wist je dat Bert van Lingen heur kerel is.

  Zondagavond 1/2 finale, tegen die bacon & eggs uit Engeland. Mooi, er is toch geen eredivisie!

 100. het was een droevige ambiance voor de nederlandse vrouwen, slechts 2000 toeschouwers in dat enorme stadion, jammer voor ze. Dat het onverdiend was is slechts een detail. Vera van Lingen wordt langzamerhand een bekende in voetballand aan de hand van haar 16 jaar oudere man die talloze baantjes bij de KNVB bekleedde maar zelf nimmer betrapt is op het vaker hooghouden dan 2x van een bal was ze eerst bondscoach van schotland (heel toevalig werkte haar man met zijn boezemvriend Advocaat daar ook ) en nu dus de oranjedames. Vreemd dat niemand een speelster kan opnoemen maar altijd als het over damesvoetbal gaat worden de kijker en lezer altijd geconfronteerd met Pauw-van Lingen

 101. Eens: ambiance was saai. Maar de gedrevenheid, passie, eerlijkheid (tuurlijk was dat geen pengel tegen NL: niemand zeurt als ouweWIJVEN), tactisch sterk van Vera, technisch ook redelijk dacht ik! Misschien zijn ze soms zelfs wel harder?
  Ok minder kracht natuurlijk. Onverdiend weet ik niet? Telde 2 kansen voor NL 1 voor Fra.; in de herhaling dat dan weer wel.

  Wat is die A-status gaaf voor die meiden! Kunnen ze full-prof worden!!

  😀 😀 Is Bertje 16 jaar ouder! Dan let je waarschijnlijk ook minder op uiterlijk…Toch zat ik te denken, een heel dienend leven als assistent vooral volgens mij (ok Dicky zal het bij Glasgow ook wel voor ’t zeggen hebben gehad, al was het maar omdat het beter in het verhaal past)…da’s ook een kwaliteit. Hoef je je ook niet af te vragen wie thuis de broek aan heeft.

  Die aanvoerster was wel opvallend aanwezig. Maar dat niemand een naam weet komt vast omdat het niet populair is in nl. Denk dat wanneer er een hele mooie vrouw in rond zou lopen (zoals Fatima, ook in Zwolle te zien geweest met oefeninterland) dat het snel zou gaan met de polulariteit. Of Mary natuurlijk op termijn Vera laten opvolgen?

 102. jammer dat Marco Borsato zover is afgegleden, nu zijn er ook al sterke verdenkingen van faillisementsfraude in de wirwar van BV,s die hij samen met zijn kompanen af liet sterven in het nijverdalse krot dat bekend staat als een sterfhuis voor BV,s

 103. Er moet bezuinigd worden….je voert “de sterkste schouders, de zwaarste lasten”. Vermogende buitenlanders zijn al aangepakt. CDA wil niet (iets) snoeien aan de aftrek voor zwaar vermogenden met hoge hypotheken. Komt PvdA met een uitstekende maatregel: herinvoeren van hogere belasting voor zwaar vermogenden…60%. Keurig! benieuwd hoe CDA (als VVD-knuffelaar) het weer probeert af te schieten.

 104. John ewbank….heb “rood” van hem hier gewoon aan de muur hangen 😉 :D:D:D Die Mary is toch een heerlijke attractie!

  Ach, ’t lijkt me wel een vriendelijke snuiter. Maar Wit Licht al gezien? Aanbeveler en dat doet hij goed (vind ik).

 105. het enige goeie is wellicht dat borsato na een ruime onkosten vergoeding het geld pompt in de stichting war child.
  die er tot op heden nog geen frauduleuze praktijken op na houdt.

Reacties zijn gesloten.