Auto op de kop na aanrijding

Foto van auteur

Zwolle – Bij een verkeersongeval op de kruising van de Zwartewaterallee en de Middelweg te Zwolle is maandagmiddag rond de klok van 10 voor 2 een vrouw gewond geraakt. De auto van de vrouw is bij de aanrijding op z’n kop op het wegdek beland, waarna de brandweer de vrouw moest bevrijden uit haar benarde positie.

 02.jpg

Ter plaatse ontstonden er lange files ten gevolge van het ongeval. Terwijl de brandweer en ambulancepersoneel zich bekommerden over de vrouw, regelden agenten het verkeer. Nog voordat de vrouw per ambulance vervoerd werd, kwam de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) ter plaatse voor sporenonderzoek.

06.jpg

10 gedachten over “Auto op de kop na aanrijding”

 1. Ik heb de hele middag door de stad heengehobbeld maar er helemaal niks van gemerkt. Om half vier was het kruispunt in ieder geval weer vrij.

 2. Eens “verdieping” vandaar de +; Volgens mij hebben wij sowieso niet erg veel klagen over de inzet van brandweer, ambulance en pliesie.

 3. We willen ook helemaal geen bloed zien, Stefan.
  zo is het duidelijk wat de situatie was en dat is voldoende.
  Wel knap dat jullie er altijd zo snel bij zijn!

 4. Kwestie van geluk hebben om in de buurt te zijn. Zelf woon ik in Wezep en ga ik naar school op Deltion te Zwolle; vanmiddag was ik op school en op het moment dat de melding binnen kwam op mijn pieper had ik bijna pauze. Nu echter ben ik in Wezep, zou er dan iets in Zwolle gebeuren dan is het een hele andere zaak 😉

  En weet je: eigenlijk kan ik helemaal niet tegen bloed (serieus), dus moet je nagaan hoe vreemd het wel niet is dat ik juist dit soort dingen op zoek om te fotograferen.

 5. Beetje vreemd idd., maar nu hebben wij wel een idee van de situatie.

  Eens met -P-

  We willen ook helemaal geen bloed zien, Stefan.

  . Ook geen slachtoffers, graag zo discreet mogelijk. Netjes dus!

 6. Een 39-jarige vrouw uit Vollenhove is maandagmiddag 31 augustus gewond geraakt tijdens een aanrijding op de Zwartewaterallee. Een 65-jarige man uit Zwolle en een 63-jarige man uit Wezep reden in hun auto??s over de Zwartewaterallee richting de Blaloweg. De bestuurders van beide auto??s verklaarden dat ze konden doorrijden op de kruising met de Middelweg omdat het stoplicht op groen stond. Op dat moment kwam vanaf de Middelweg de 39-jarige vrouw uit Vollenhove de kruising op rijden. De Zwollenaar zag het op tijd en kon nog remmen. De man uit Wezep kon de vrouw niet meer ontwijken en raakte haar auto in de flank waardoor het voertuig over de kop vloog. De brandweer heeft de vrouw uit haar voertuig geknipt. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in en roept getuigen op om contact op te nemen met het politieteam Zwolle-Noord via 0900-8844.

Reacties zijn gesloten.