Roodlicht controle voor fietsers

Foto van auteur

Zwolle – Dinsdagochtend 1 september van 07.30 tot 09.00 uur heeft de politie op de kruising Vechtstraat / Th. a Kempisstraat een verkeerscontrole gehouden voor het door rood fietsen.

 

In totaal werden 12 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 10 aan fietsers en 2 aan bromfietsers.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Roodlicht controle voor fietsers”

 1. Ok dit zal meer opleveren, maar nogal sneu; zo’n jochie van 14 bij de kraag vatten en 8x z’n zakgeld laten dokken. En wie doet het nooit?

  Laat ze maar meer energie steken in auto’s door rood (veel gevaarlijker) in combi met alcoholcontrole.

 2. De politie hier in Zwolle verricht veel werk ja, onzinnig werk.
  Dagelijks zijn er wel controles waarbij tientallen brommers en scooters worden aangehouden “om te controleren”.
  Kan soms niet eens ’t schoolplein af, of je mag alweer achter zo’n motoragent aan…

 3. laat ze in de nacht maar eens controleren in tunnels en andere wijken waar zeek vaak schorem met dezelfde signalementen de boel onveilig maken.nee dan liggen ze in hun bed te stinken van, we zien het morgen allemaal wel weer.ik hoop straks als Geert Wilders aan de macht komt het waar gaat maken met zijn slogan agent op straat en niet achter het bureau, ik heb in ieder geval het volste vertrouwen in onze nieuwe toekomstige leider.;D;D

 4. U wenst een politiestaat? Dat ook veel harder optreedt tegen hooligans en andere doorgesnoven en doorgezopen kwaadwillenden? Je kent de voorbeelden: 6 mei Rotjeknor/pas Hoek van Holland; nog gerichter schieten? Leger inzetten? RoepToeTerT u maar?

 5. Die motormuis verstopt zichzelf achter de struiken bij Norp om mensen die daar door rood rijden (=Vanaf Assendorperstraat naar de binnenstad) te bekeuren.

  Vroeger mocht je hier nog rechtdoor fietsen als de lichten op rood stonden, dit schijnt nu niet meer zo te zijn.

 6. ja dat is wel nodig tegenwoordig , maar Geert Wilders heeft het goed gezien en luistert goed naar het gros van de bevolking.ik ben zeer trots dat hij straks de nieuwe president van Nederland wordt.

 7. in amstelveen bleef een agent met zonnebril op en gekruiste armen staan wachten op versterking terwijl er een vent aan het verzuipen was. ooggetuigen hebben nog geprobeerd de agent te porren ook te helpen maar veel verder dan nee schudden kwam hij niet. tsja gewoon achter een boompie staan loeren en dan bekeuringen uitdelen aan kleine kinderen is lang niet zo gevaarlijk. hoe slecht de nederlandse politie is geworden zagen we wel weer in hoek van holland, stelletje slapjanussen

Reacties zijn gesloten.