Diefstal bierglazen komt Raaltenaar duur te staan

Foto van auteur

Vrijdag rond 03.15 uur wilde een 21-jarige man uit Raalte een
horecagelegenheid aan de Jufferenwal verlaten met acht bierglazen in
zijn kleding.

Dit werd gezien door personeel die de man aanhielden. Hij
werd overgedragen aan de politie. De man werd voor nader onderzoek
ingesloten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Diefstal bierglazen komt Raaltenaar duur te staan”

 1. Vroeguh … was dit een vrij grote hobby van veel mensen. ook van mij. Ik had als jochie een vrij grote verzameling bierglazen. Vooral op vakantie. Kon je bij de tent ook uit een bierglas drinken.

  Ter geruststelling van de horeca .. daar ben ik al jaaaaaaaren (decennia :D) mee gestopt.

  1 keer ging het trouwens bijna mis .. ging ik op de fiets terug nar de camping. Op Terschelling. Jas met paar bierglazen er in achterop. Stond er een dronken malloot (was zelf ook niet nuchter) die naar dezelfde camping moest aan de kant van de weg. Vroeg of hij mee mocht. TUURLIJK. Die sprong meteen achterop. Hij had erg veel geluk … de glassplinters bleven in de jas steken en niet in zijn …. :'(

 2. Tja, een waarschuwing moet genoeg toch zijn. Dat een cafe daarvoor de poltitie belt is ?©?©n, maar dat ze daadwerkelijk ook komen is een dikke twee natuurlijk. Wel eens geprobeerd aangifte te doen als het weekend is? “kom maandag maar terug” hoor je dan, want we zijn te druk. Inderdaad, erg druk ja….. :-

 3. @WFvN, ik laat me ff gaan:

  ja, en kan jij je dan ook voorstellen dat Max hier nu zegt dat ze hem tot de volgende middag vast hebben gehouden ivm het onderzoek?
  Vast door vingerafdrukken,daderprofielschets,getuigenverslagen, dna,buurtonderzoek?

  Ik reken:
  -8 glazen a gemiddeld 2,30 (horecaprijs inc. bier) is gem: â⤨¬18,40?

  -Twee agenten ( minimaal, want:een stuurt de auto en een om de verdachte evt. in bedwang te houden) met een uurloon van bruto â⤨¬ 20 euro(inc. gevaren -en weekendtoeslag)?
  -Beiden minimaal twee uur bezig met deze verdachte vanaf het vergrijp. (met getrokken blinkend pistool arresteren a 10 min, stoer naar het buro rijden met uiteraard de zwaailichten aan a 10 min , verdachte vastzetten a 10 min, kopje koffie a 20 min,verhoren a 20 min a good-cop/bad-cop,verklaringen getuigen opnemen en alle verklaringen met twee vingers typen 40 min) dus ongeveer 80 euro verder om em alleen al vast te zetten!
  Dan uiteraard nog de kosten van het verblijf,schoonmaker,nachtwaker!

  Nu weet ik wat ik betaal als mijn voorlichtje weer eens betrapt word op slapen door onze dienders!

  Uiteraard goed dat de politie er is, maar kom op h?©…….

Reacties zijn gesloten.