The Melting Pot weer open

Foto van auteur

Zwolle – Het wekelijkse eetcafé van poppodium Hedon ‘The Melting Pot’ gaat vanaf woensdag 9 september weer open. Omdat het om een openingsavond gaat is er meteen een bijzondere variant op touw gezet waarbij het menu helemaal is toegespitst op de speciaalbieren die erbij geschonken wordt. Daarbij zal een bierspecialist wat over de bieren vertellen en is er zoals altijd een DeeJay bij om de avond extra sfeer te geven.
 

De eerste Melting Pot van het seizoen is een iets andere dan je gewend bent. Liefhebbers van speciaalbieren zullen zeker aan hun trekken komen tijdens deze speciale avond. Na het nuttigen van een welkomstbiertje wordt plaats genomen aan tafel. Bij elke gerecht dat wordt geserveerd wordt een prettig bijpassend speciaalbier geschonken. Het voorgerecht bestaat uit mosselen, voor wie daar niet van houdt is een vervangend gerecht verkrijgbaar. Het hoofdgerecht is een heerlijke Wildzwijn ragout en het dessert bevat de inmiddels befaamde chocoladetaart van de chef.

Als gezegd zal een heuse bierspecialist over elk biertje iets vertellen. Zoals je van The Melting Pot gewend bent zal er een gemoedelijke sfeer zijn mede dankzij de perfect bijpassende muziek die door de DJ zorgvuldig wordt geselecteerd.  Leuk om bijvoorbeeld met collega’s, vrienden of familie eens net even anders uit eten te gaan. Bij voldoende animo worden twee rondes gehouden, ronde één start om 18:00 uur en de tweede om 19:30 uur. Reserveren is noodzakelijk aangezien er maar beperkt plaats is en kan door even te bellen naar Hedon (038 4527229). Kosten € 16,50 (incl. eten en aangeboden bieren). Vanaf 16 september kan je overigens weer elke woensdag terecht voor de reguliere Melting Pot. Voor € 10,00 krijg je dan een culinair verantwoorde driegangen daghap welke wekelijks veranderd. Voor het complete menuoverzicht en alle informatie kan je terecht op http://www.hedon-zwolle.nl/

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)