Kinderkoor Viva la Muscica geeft jaarlijks kerstconcert

Kinderkoor Viva la Muscica
Foto: Kinderkoor Viva la Muscica

Zondag geven de koren van koorschool Viva la Musica Zwolle hun jaarlijkse kerstconcert in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek in Zwolle met begeleiding van Harry Dijkstra op de accordeon. Het koor staat onder leiding van Ceciel van der Zee.

Met veel enthousiasme is er door alle koren gewerkt aan bekende en onbekende liedjes die de kersttijd warm inluiden. De nadruk ligt dit jaar op vrolijke muziek.

De kinderen van 6 tot 9 jaar zingen over herdertjes, dieren in de stal en de Kerstman. De oudere kinderen zingen in verschillende talen. Het bekende Italiaanse Sinte Lucia lied en een aantal Engelse carols staan op het programma. Ook zijn de vaders opgeroepen om mee te doen met een aria uit de opera Madame Butterfly die in zijn geheel geneuried wordt.

Jongeren en studenten zingen meerstemmige klassieke en volksmuziek. Het publiek wordt geacht goed bij stem te zijn, zodat er mee gezongen kan worden bij een enkel lied. Aan het eind zingen alle koren samen het jubelende Gaudete.

Het kerstconcert begint zondag 10 december om 16.00 uur in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek (Peperbus). Toegangskaarten kosten 10 euro, kinderen betalen 3 euro.

Foto 1
Kinderkoor Viva la Muscica - Foto: Kinderkoor Viva la Muscica
Kinderkoor Viva la Muscica
Foto: Kinderkoor Viva la Muscica

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)