Kerstconcert Groot Mannenkoor Zwolle met Marco Bakker

Foto van auteur

Foto: Ingezonden foto

Zwolle – Het Groot Mannenkoor Zwolle is weer springlevend. Na de voor iedereen moeilijke coronabeperkingen zet het koor de traditie van de afgelopen tientallen jaren voort met een prachtig kerstconcert.

Zoals diezelfde traditie dat wil, gebeurt dat in de sfeervolle Dominicanenkerk aan de Assendorperstraat in Zwolle. “Kerst zoals het hoort met een mannenkoor in een prachtige kerk op een zeer korte afstand van het centrum. Mooier kan het niet,” zegt een woordvoerder van het Groot Mannenkoor Zwolle, dat al sinds 1917 bestaat.

Dit jaar zijn er fantastische solisten: de glasheldere Oldenzaalse sopraan Karin Hertsenberg en Marco Bakker met zijn bronzen stem. Het koor is druk bezig met de repetities voor dit kerstconcert, onder leiding van de jonge en muzikale dirigent Jeroen Hulshof. Hij is de opvolger van de vorige beroemde dirigent van het koor, Hennie Ramaekers, die nog steeds het Zwolse koor volgt.

Bezoekers kunnen rekenen op een repertoire waarin zowel de solisten als het koor volledig tot hun recht komen. In de pauze van deze avond zal een drankje niet ontbreken. Deze consumptie is inbegrepen in de toegangsprijs van 15 euro.

Aanvang van het concert is om 20.00 uur. De kerk gaat open om 19.30 uur.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via:

Foto's 2
Marco Bakker - Foto: Ingezonden foto
Marco Bakker
Foto: Ingezonden foto
Kerstconcert Groot Mannenkoor Zwolle met Marco Bakker - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)