Politie zoekt vermiste Zwollenaar

Foto van auteur

De politie is sinds woensdag j.l. op zoek naar de vermiste 51-jarige Edmond de Bok uit Zwolle. Hij verliet in psychotische toestand zijn woning en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. De medicijnen die hij dagelijks nodig heeft, liet hij achter. Daardoor kunnen gevaarlijke situaties voor hemzelf,  maar ook voor anderen ontstaan.

De Bok vertrok in een blauwe Toyota Yaris met het kenteken 64-DR-PT. Hij is naar schatting 1.70 meter lang, heeft een atletisch figuur, donkerblond/ grijzend haar en spreekt  ABN. Hij draagt een klein model metalen leesbrilletje; mogelijk is hij gekleed in een kobaltblauwe jas. Hij is een fervent lange afstandloper. De politie vraagt mensen die weten waar hij is contact met haar op te nemen via 0900-8844.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Politie zoekt vermiste Zwollenaar”

  1. Vermiste Zwollenaar terecht
    Zwolle – De vorige week donderdag als vermist opgegeven 51-jarige Zwollenaar Edmond de Bok is terecht. Maandagavond kreeg de politiemeldkamer verschillende telefoontjes dat hij was gezien in de wijk Zwolle-Zuid. Enkele uren later werd hij thuis aangetroffen.

    De man is met een zogeheten Rechterlijke Machtiging opgenomen en onder psychiatrische behandeling gesteld.

    De afgelopen dagen bleek hij in Polen en Duitsland geweest te zijn. Via de regionale media was de nodige aandacht aan zijn verdwijnen besteed, hetgeen gisterenavond leidde tot verschillende telefonische reacties.

Reacties zijn gesloten.