Zwolse ontbijtclub schenkt ruim halve ton aan McDonald Huis

Een cheque van meer dan 50.000 euro voor Ronald McDonald Huis Zwolle.
Foto: Ronald McDonaldhuis Zwolle

Een bedrag van maar liefst 52.627 euro stond dinsdag vermeld op de cheque van de Business Breakfastclub voor Ronald McDonald Huis Zwolle. Tijdens het laatste ontbijt van het jaar, in theater De Spiegel, werd de cheque overhandigd aan Lianne Booijink van Huis Zwolle.

“Het Huis is volledig afhankelijk van giften, dus deze bijdrage helpt ons om ook het komende jaar weer net iets extra’s te kunnen doen. Er staat een verbouwing op de planning voor de realisatie van een extra slaapkamer voor de nachtvrijwilligers, dus dit is helemaal geweldig,” zegt Booijink. “Het wordt steeds drukker in het Huis, dus door de realisatie van deze kamer komt er ook een extra kamer beschikbaar voor de ouders. En daar doen wij het voor!”

Tegen een bijdrage van 295 euro, een bedrag dat geheel ten goede komt aan Ronald McDonald Huis Zwolle, komen de leden elke derde dinsdag van de maand bij elkaar voor een ontbijt op wisselende locaties bij een van de leden van de club. Het Ronald McDonald Huis is een initiatief waar ouders, broertjes en zusjes van kinderen die in het Isala ziekenhuis zijn opgenomen kunnen logeren. 

Foto 1
Een cheque van meer dan 50.000 euro voor Ronald McDonald Huis Zwolle. - Foto: Ronald McDonaldhuis Zwolle
Een cheque van meer dan 50.000 euro voor Ronald McDonald Huis Zwolle.
Foto: Ronald McDonaldhuis Zwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)