Vrijdagavond Top 2000 Benefiet Café, opbrengst gaat naar Hart voor Zwolle

Archieffoto Hans Jansen Music
Foto: Peter Denekamp

Wie vrijdagavond niets te doen heeft kan een bezoekje brengen aan het Top 2000 Benefiet Café aan de Grote Voort in Zwolle. De opbrengst van de avond gaat volledig naar Hart voor Zwolle, een stichting die jongeren in contact brengt met eenzame, kwetsbare Zwollenaren. Hart voor Zwolle doet dat met kleinschalige en grootschalige ontmoetingsevenementen en via de meer dan driehonderd maatjesprojecten.

De benefietavond zit boordevol live Top 2000 muziek gespeeld door verschillende bands. Iedereen kan verzoeknummers aanvragen, er kan gedanst worden en uiteraard kan er genoten worden van een hapje en drankje. Ook een pubquiz ontbreekt niet.

Verschillende Zwolse partijen werken op vrijwillige basis mee, waaronder Grandesco, Lizzy’s Lion, Stins i.s.m. Hans Jansen Music, Fooled Again en Boersma ’n de Boer.

Het Top 2000 Benefiet Café begint vrijdag 29 december om 20.30 uur in Grandesco aan de Grote Voort 10 in Zwolle. Het gaat door tot in de late uurtjes. Toegangskaarten kosten 12,50 euro per stuk en zijn online verkrijgbaar via de website van Hart voor Zwolle.

Foto 1
Archieffoto Hans Jansen Music - Foto: Peter Denekamp
Archieffoto Hans Jansen Music
Foto: Peter Denekamp

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)