Bettie Serveert viert verjaardag in Hedon

Foto van auteur

Bettie Serveert bestaat inmiddels alweer 15 jaar en dat vieren ze met een nieuw album en een bijbehorende tour. Zaterdag 27 januari staan ze in het kader hiervan in Hedon. De band speelt een dwarsdoorsnede van het gehele repertoire. Eerdere optredens in Hedon staan bekend als memorabel en dat zal vanavond niet anders zijn. 

De Nederlanders braken door in een volle grungeperiode met Palomine en horen thuis in het grillige rijtje dat The Breeders, Pavement en Throwing Muses vormen, doen zelfs in de States iets rinkelen, scoorden verschillende hits (denk ‘Tom Boy’ en ‘Kid’s Allright’) en plakten onlangs ‘Smack’ in het midden van uw geheugen. Innovatieve gitaarliedjes met een knapperig elektronisch randje.

Het nieuwe album heet Bare Stripped Naked oftewel Bettie in haar blootje Op deze cd staan 12 nummers waarvan 8 nieuwe, en 4 re- releases. Tijdens deze tour zullen ongetwijfeld een flink aantal van deze nummers gespeeld worden, maar bovenal zal de band weer rocken zoals we van ze gewend zijn.

15 jaar Bettie, een mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Daarom vanavond een dwarsdoorsnede van het gehele repertoire. Het beste van Bettie? Noem het zoals je wilt, kiezen uit al die fantastische liedjes.. ga er maar aan staan!

Als voorprogramma treedt de aanstormende band Moss op.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl Entree is €12,00 (excl. €1,- servicekosten). Zaal opent om <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>20:30 uur. Start voorprogramma: 21:00

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)