Eerste ‘politie’ waterfiets in Zwolle

Foto van auteur

Zwolle – Sander Dol heeft vandaag namens de stichting ‘Thorbeckegracht Festival’ de Politie IJsselland een waterfiets aan geboden ter beveilig op het water tijdens het festival dit weekeinde. De heer M. Gerritsen heeft namens de politie IJsselland de waterfiets in ontvangst genomen voor het drijvende ponton in de Thorbeckegracht ter hoogte van de Librije.

waterfiets_11_september_2009.jpg

De waterfiets heeft de herkenbare kleuren van de politie en is zelfs uitgerust met een zwaailamp. De Heer Gerritsen is verheugd door dit initiatief van de stichting, maar durft nog niet met klem te zeggen of de politie ook gebruik zal gaan maken van het vaartuig. Het Thorbeckegracht Festival is een gratis festival op zaterdag 12 september 2009 wat zich afspeelt op het water. Bezoekers met een eigen boot worden aangemoedigd om aan te sluiten in de Thorbeckegracht. Beveiliging op het water is dan ook belangrijk. Het festival opent samen met Odeon de Spiegel theaters, Poppodium Hedon, ArtEZ Conservatorium en tal van Zwolse amateurgezelschappen het culturele seizoen van Zwolle. De gehele dag zijn er rondom de Thorbeckegracht gratis optredens te bezoeken voor jong en oud.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Eerste ‘politie’ waterfiets in Zwolle”

  1. Ik ben blij dat het water morgen (en bij vele andere Zwolse activiteiten) door de Reddingsbrigade Zwolle wordt bewaakt.;) Want ik denk dat een drenkeling die door de (water-)politie uit de gracht is gevist zelf mee moet trappen om voor uit te komen!:D

    (overigens weet ik uit betrouwbare bron dat het zwaailicht het niet doet) ­čśŤ

  2. heeft deze dienaar niks beters te doen dan van burgerscenten een beetje popie te doen in zo,n bootje ? we worden overspoeld door criminaliteit en deze man zit lachend handen te schudden met de zwolse joop braakhekke. schandalig !!

  3. Whahahah overspoeld door criminaliteit…..ooh, help me toch uit deze afschuwelijke ellende….ga weer lekker naar buiten kijken, daar komen fietsers gezellig kletsend voorbij….wat eng wat eng

  4. wat een negativiteit,zoiets moet toch ook kunnen ,is er weer iemand als Sander Dol die zijn kop boven het maaiveld uit steekt wordt alles weer afgez.ken.Als ik de foto zo zie kan hij niet zwemmen,want hij kijkt er angstig bij.

Reacties zijn gesloten.