Spannende stunts op het Stadionplein

Foto van auteur

Zwolle – Vroommm vroommm… Zaterdag en zondag was het team van de Stunt Movie Production te vinden op het Stadionplein te Zwolle met hun live-show vol stunts die u normaal alleen op het witte doek ziet of op uw televisiescherm. Het was voor de eerste keer dat dit team shows gaf in Zwolle. Bij het spiksplinternieuwe Stadioncomplex Zwolle vonden diverse spectaculaire stunts plaats.

stunt_1.jpg

Het stuntteam deed zijn uiterste best om het publiek te vermaken met hun show vol piepende remmen, slippende auto’s, vuurstunts en de kolossale, alles verpletterende Monstertrucks! Stunts werden uitgevoerd met salto’s, draaiende auto’s, razende quads, motoren die meterslange en hoge sprongen maken en dwars door vuur voorbij raasden. Naast snelheid was er ook pure behendigheid. Eigenaar Gino Winter reed met een auto op twee wielen alsof het niks was. Ook werden er levensgevaarlijke stunts uitgevoerd met voertuigen welke dwars door de ‘wall of fire’ voorbij ‘vlamden’. Het team is allround en is dan ook werkzaam geweest voor films en televisieseries. Nu kan het publiek de stunts live aanschouwen in een 90 minuten durende show.

stunt_4.jpg

stunt_5.jpg
De auto rijdt met een stuntman op het dak door een brandend hekwerk…

 stunt_8.jpg

Stuntfamilie

Gino Winter is de leider van het gezelschap. Hij trad als vierjarige al op met zijn motorfietsje in de Helldriver Show van zijn opa Fredy Winter. Zoon Peter (14) is nu al een ware stuntman. De groep bestaat dan ook vooral uit familie versterkt door een aantal gast stuntmannen.

stunt_3.jpg

stunt_6.jpg

stunt_7.jpg 

stunt_9.jpg

stunt_2.jpg

3 gedachten over “Spannende stunts op het Stadionplein”

  1. spannende stunts op stadionplein
    De show was schitterend. Wat een beheersing van de voertuigen. Enige minpuntje was dat ze in Zwolle geen autosloopbedrijf konden vinden om ze te sponseren met autowrakken en dat je nu steeds moest horen door de boxen dat ze de auto’s kregen van een aloperij uit de koekstad. Maar op t complex van onze FC werden die auto’s dan gesloopt net als hopelijk as zondag de spelers uit de koekstad ;D

Reacties zijn gesloten.