Aanrijding kruising Middelweg – Bachlaan

Foto van auteur

Zwolle – Op de kruising Middelweg – Bachlaan in Zwolle vond dinsdagmorgen een aanrijding tussen twee auto’s plaats.

middelweg.jpg 

De Zwolse brandweer was wel aanwezig maar heeft niet meer hoeven doen dan het regelen van het verkeer. De bestuurster van een auto liep na de aanrijding moeilijk en had last van haar been. Ambulance en politie waren ook aanwezig, maar het is niet bekend of voor mevrouw  ziekenhuisbezoek nodig was.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Aanrijding kruising Middelweg – Bachlaan”

 1. Het blijft lastig in te schatten of je wel of niet de Middelweg op kan draaien, want ze rijden er regelmatig als gekken. 50 km/u wordt maar zelden aan gehouden.

 2. En toch zijn er hier op WZ wat van die ‘gekken’ (om jouw woorden maar te gebruiken) die menen dat men maar gewoon 70 moet instellen op de Middelweg omdat dat makkelijk kan…….

 3. Verbaast me niets, ik verwacht daar wel veel vaker een klapper.

  70 moet instellen op de Middelweg omdat dat makkelijk kan

  Helemaal met je eens, en het betoog dat het op het stukje tot aan de brug met Stadhagen wel makkelijk kan gaat ook niet meer op sinds er een uitrit is gemaakt ter hoogte van die sporthal. Dan is het auto die met 70km aankomt ook heel snel bij je als je daar de weg opdraait en je moet vanaf 0km op gang komen. Tenminste bij de Clio van mij wel:D

 4. Hallo,
  Ik ben de bestuurster, de andere betrokken auto kwam van rechts heeft mij nooit gezien en is overgestoken. Voor mij reed een auto die rechtsaf sloeg en heb dus niet harder dan 40 km gereden ik reed rechtdoor. Het is daar wel een vreemd punt. Gelukkig heeft mijn zoontje er niets aan overgehouden en zal ik morgen erge spierpijn hebben.

  Ellen van Keulen

 5. dank je Dick. Ik snap best dat daar te hard gereden wordt en het nodigt ook uit, maar met kinderen in de auto moet je gewoon voorzichtig zijn.

 6. Graag gedaan Ellen. Precies met kinderen in de auto zou je toch extra voorzichtig moeten zijn. Dit soort berichten (als die van jou) ontkrachten ook gelijk allerlei aannames.

 7. De brandweer was trouwens alleen aanwezig omdat zij juist op weg waren naar een oliespoor in Stadshagen. Zij zagen dat er iets aan de hand was en zijn omgedraaid en hebben poilitie en ambulance opgeroepen. Alleen maar lof voor deze mensen. Gelukkig dat er alleen materiale schade is de auto is totalloss.

 8. Is ook een gekke kruising, en vooral in de spits is het een ramp om richting stadshagen af te slaan.

  Gelukkig dat het alleen bij wat blikschade gebleven is. ­čÖé

 9. Wat dacht iedereen dan van fietsers die de Bachlaan over moeten steken en soms vol in de remmen moeten omdat een gek die vanaf Stadshagen komt, ineens rechtsaf de Bachlaan oprijdt en de fietsers maar voor het gemak over het hoofd ziet. Datzelfde geldt trouwens ook voor de kruising Middelweg/Waallaan. Hoeveel auotmobilsten vanaf Stadshagen daar door rood rijden kan ik niet meer op 10 handen tellen. Levensgevaarlijk daar.

 10. Fraai is dat ja. Er wordt veel afgegeven op bijvoorbeeld door rood rijdende fietsers maar op sommige plekken kunnen veel automobilisten er inderdaad ook wat van.

 11. (Net) door rood rijden is meer regel dan uitzondering. Maak elke dag wel mee dat wanneer ik optrek bij groen er toch nog een auto voor me langs schiet. Heel asociaal!

 12. Het is een rot kruispunt, al heb ik er voorrang ik rij er altijd voorzichtig, veel gasten die van de bachlaan komen rijden vaak zonder pardon de weg op.

 13. Weer op hun p*k-getrapte auwtomobilistjes die de minnetjes uitdelen bij m’n vorige bericht? Waren jullie soms dat stel eikels die met zeker 5 auto’s nog even door rood reden vanaf de Rieteweg richting station?

 14. Soms zit ik in de auto en rijd ik door geel op een moment dat ik zelf denk:”Het kan wel nog, maar misschien was het netter geweest wel te stoppen.” Echter, dan schetst mijn verbazing: ik zie zo nog 1-3 auto’s achter me aan hetzelfde verkeerslicht passeren! Wat moeten zij gedacht hebben?!?

  On topic: snelheid is hier dus niet het issue geweest. De automobilist heeft gezien dat de eerste auto wilde afslaan en verder dus niet goed genoeg opgelet. Naar mijn idee zou hier dus niet de conclusie uit getrokken moeten worden dat snelheidsbeperking een manier is om ongevallen op dit punt te voorkomen.

Reacties zijn gesloten.