Schots studenten sportfeest in de lift

Foto van auteur

Zwolle – De derde zaterdag van september, dit jaar 26-09-09, is traditioneel het weekend van de Highlandgames (van ZHTC). De Highlandgames is het zwaarste maar leukste toernooi van Zwolle. Teams van minimaal 6 man moeten 15 spelen volbrengen waarbij teamwork, precisie, snelheid en vooral brute kracht zijn vereist. Er zijn twee competities: de mannen- en de vrouwencompetitie. Gemengde teams doen mee met de mannencompetitie.

De Highlandgames staat vooral bekend om zijn gezelligheid, om de sportieve competitie tussen de teams en de ongedwongen sfeer. De ZHTC Highlandgames wordt steeds professioneler. Het begon klein met een 6-tal games en een partytent. Dit jaar hebben we een in schotse stijl aangekleed evenementen terrein, met grote tent, goed geregelde horeca, toiletvoorzieningen, podium en de Lowland Brigade Pipe band (doedelzakband). Over inschrijvingen hoeft de organisatie zich geen zorgen meer te maken, ze stromen binnen! Organisator Emile Hoogterp: "Enthousiast geworden door mond-op-mond-reclame van oud-deelnemers schrijven steeds meer teams zich in. Dit jaar gaan we waarschijnlijk aan het maximum aantal herenteams te komen. Tijdtechnisch is het helaas niet meer mogelijk om nog meer teams toe te laten. Voor damesteams is er nog wel ruimte."

Mocht u nog mee willen doen als studententeam (dames, heren of gemengd), wees er dan snel bij!

Opgeven kan via www.zhtchighlandgames.nl. Hier staat ook meer uitleg over de diverse games en het programma. De kosten voor deelname per team van minimaal 6 personen bedragen 25,- EUR.

Voor publiek is het evenement gratis toegankelijk, iedereen is welkom!
Dus kom gezellig langs, bij het leukste studentensportevenement!

De prijsuitreiking is in de ZHTC-societeit, Thomas 224; Kempisstraat 13, waar als afsluiting 2 bands optreden. Om 19:00 uur is de kickoff met Midnight Menace en vervolgens zal long way down optreden. Deze optredens zijn tevens gratis toegankelijk.

Voor meer informatie bekijk de site www.zhtchighlandgames.nl of stuur een mailtje naar info@zhtchighlandgames.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Schots studenten sportfeest in de lift”

 1. Ontzettend leuk evenement. Ik ben ook weer van de partij!

  Voor iedereen die niet meedoet maar wel de sfeer wil proeven, komen kijken is net zo leuk!!

 2. goed geregelde horeca,

  is naast het sportieve, het ongedwongen slempen aan de tapkast een motief om dit zeer sympathieke sportfeest in ere te houden?

 3. Het weer belooft perfect te worden

  ’s avonds hebben we ook nog een band in de soos spelen, zie ook bijgevoegde flyer:
  Reacties zijn gesloten.