Ateliers Cyclamenstraat leggen rode loper uit

Foto van auteur

Zwolle – Elk laatste weekend van de maand zijn tijdens de Kunstroute Zwolle verschillende musea, galeries, ateliers en de kunstuitleen geopend. Op de website  www.kunstroutezwolle.nl  valt daar meer over te lezen. Deze maand staan van de deelnemers speciaal de Ateliers in de Cyclamenstraat in de schijnwerpers. Op zondag 27 september leggen de Ateliers aan de Cyclamenstraat 14-16 de rode loper uit voor het publiek.

 rode_loper_cyclamenstraat.jpg

Het pand is open van 14.00 tot 17.00 uur en er worden verschillende demonstraties gehouden. Joepe Bos spant om 14.30 uur een doek op, Hanne Ruiter geeft om 15.30 uur een demonstratie zilvergieten en Saskia Zwiers laat om 16.30 uur zien hoe monniken in de middeleeuwen een miniatuur maakten van pigmenten en bladgoud. Bovendien kan men een bezoek brengen aan de ateliers van Rana Berends, Ineke van Harten, Katja Kaduk, Harmen van der Tuin en Jan Westerhof.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Ateliers Cyclamenstraat leggen rode loper uit”

  1. Ben na Rana’s meningen hier over Kunst en Cultuur, eigenlijk ook wel benieuwd naar de inhoud van haar atelier. Crea hoor, als je uit niets iets kunt maken wat je in elk geval zelf mooi vindt. 27 september dus.

Reacties zijn gesloten.