Rijbewijs ingevorderd beginnend bestuurder

Foto van auteur

Zwolle – Aan de Aalvangerweg werd zondagochtend 20 september rond 04.15 uur een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden voor rijden onder invloed. De man was van de weg geraakt met zijn auto en in de sloot beland.

 Politieberichten.jpg

 

Bij de ademanalyse blies hij 415 ug/l. Aangezien het om een beginnend bestuurder gaat is het rijbewijs van de Zwollenaar ingevorderd. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Rijbewijs ingevorderd beginnend bestuurder”

  1. Hij mag blij zijn dat hij het kan navertellen. Ik ben blij dat hij zelf de sloot in is gereden en dat niet bij een ander heeft aangedaan…. of erger, iemand het ziekenhuis of het graf in heeft gereden.

  2. Mensen die denken dat ze zo iets kunnen flikken moeten ze gelijk een levenslange rijontzegging geven. Het is net wat WFvN zegt. Devolgende keer pakt hij wel een mens mee in zijn onbezonnen rijgedrag.:o>:(

  3. Hij heeft erg veel geluk gehad.
    Die Soestwetering is best wel een brede vaart. Volgens mij kan een auto daar gemakkelijk onder water verdwijnen. En als je zo bezopen bent acht ik de kans dat je jezelf dan nog kunt bevrijden nihil.

  4. En wederom verbaas ik me over de enorm jonge leeftijd waarop mensen al met alcohol achter het stuur gaan!
    Begrijp me niet verkeerd: alcohol en verkeer gaan voor geen enkele leeftijd samen!

    Maar als je toch 19 bent kun je maximaal iets minder dan een jaar je rijbewijs hebben. Alle nieuwe regels zouden nog vers in je hoofd moeten zitten. En nog veel belangrijker: je zou toch blij moeten zijn met je rijbewijs en dat een beetje koesteren?!? En zij gooien het op deze manier al te grabbel!

Reacties zijn gesloten.