Carp 2007 komt naar Zwolle

Foto van auteur

Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2007 worden de deuren van de IJsselhallen-Zwolle wagenwijd opengezet voor bezoekers van de grootste karperbeurs in Europa. CARP 2007 bevat dit jaar weer volop interessante ingrediënten voor de echte karpervisser. Diverse demonstraties van Europa’s beste karpervissers die er ook zijn om advies te geven aan zowel de beginnende als de meest ervaren karpervisser.  De aanwezigheid van alle topmerken uit Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Engeland  maken dit de beste en grootste karperbeurs tot nu toe.

CARP 2007 word groter dan ooit. Het evenement wordt 3000m² groter! Het was al de grootste karperbeurs van Europa en nu zal er bijna 10,000m² karperplezier te beleven zijn. Voor de vijfde keer is er op CARP een “Doen en Leren” ruimte waar iedereen kan zien hoe de experts op karper vissen. Op het evenement zal er een tal aan activiteiten plaatsvinden die op een gezamenlijk standruimte te zien zijn van 450m².

Sportvisserij Nederland gaat informatie en voorlichting geven over de karper. Verder zijn Nederland Karperland, Vereniging van Belgische Karpervissers (VBK), Karperstudiegroep Nederland (KSN), Spiegelkarperprojecten, KSN Jeugdcommissie met o.a. informatie over de jeugd karperviskampen 2006, KSN regio Zwolle op CARP 2007 aanwezig. Diverse verenigingen en prominente leden geven demonstraties boilies maken, onderlijnen en pennen maken. Een doorlopende powerpoint presentatie over de karpervisserij is te zien op een groot scherm.

Dialezingen

Schitterende dialezingen zullen er weer te bewonderen zijn, kijk op de website www.carpweb.nl/carp2007 om het volledige programma te zien.

Openingstijden en entree

CARP 2007 vindt plaats op zaterdag 3 en zondag 4 februari in de IJsselhallen-Zwolle. De beurs is zaterdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De entreeprijs voor volwassenen bedraagt € 8,00 en kinderen t/m 10 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding.

Meer informatie is te vinden op www.carpweb.nl/carp2007

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)