MEE adviseert gehandicapten bij fiscale vragen

Foto van auteur

Heb ik recht op teruggave van de Belastingdienst? Hoe zit het ook al weer met de belastingteruggave, kwijtschelding, huursubsidie en declaratieregelingen? Kortom: ‘Wat laat ik op de plank liggen’? Om antwoord op deze vragen te geven organiseren MEE IJsseloevers in Zwolle en de Regionale Federatie van Ouderverenigingen ( RFvO) een informatieve bijeenkomst in het dienstencentrum De Terp, Radewijnstraat 1 ( Dieze Oost), op dinsdag 6 februari 2007 om 19.30 uur.

De bijeenkomst is voor mensen met een (verstandelijke) beperking, familie én belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst zullen de fiscale tegemoetkomingen worden toegelicht waarop mensen die te maken hebben met (veel) ziektekosten en eigen bijdragen een beroep op kunnen doen. In de praktijk zijn deze maatregelen echter zo ingewikkeld dat mensen hier weinig gebruik van maken.  De heer J. Meyer, medewerker van de ANGO ( Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie), zal hierover uitleg geven.

Vervolgens organiseert MEE IJsseloevers op dinsdag 19 februari een belastinginvulavond op het kantoor aan Dr. Van Deenweg 2-10 te Zwolle. Medewerkers van de ANGO zullen u helpen met het invullen van de belastingpapieren. Voor deze avond moet u zich vooraf aanmelden via
T 038 455 46 46 

De voorlichtingsbijeenkomsten van de RFvO en MEE IJsseloevers in Zwolle vinden iedere eerste dinsdagavond van de maand plaats en zijn gratis toegankelijk.

Voor meer informatie over de avonden kunt u contact opnemen met het informatiecentrum van MEE IJsseloevers T 038 455 46 46