BV Veendam neemt de drie punten mee uit Zwolle

|   Laatste wijziging

Zwolle – Vrijdagavond had FC Zwolle de mogelijkheid te laten zien dat het verlies van de laatst gespeelde uitwedstrijd tegen Excelsior (3-0) een ernstige vergissing is geweest. Maar helaas, daar bleek de ploeg tegen BV Veendam niet toe in staat. Onder leiding van scheidsrechter Dick van Egmond, speelden beide ploegen een matige partij.

fczwolle_veendam_0039_470.jpg
Het spel was niet veel beter …..

De noordelingen gingen er in deze wedstrijd, zonder een verdiende winnaar, echter wel met de drie punten vandoor en lieten de Zwollenaren met een flinke kater achter. Zonder Zdenko Kaprálik, Dominggus Lim-Duan, Danny Schreurs en Erik Wisse, die zich nog in de ziekenboeg bevinden, begon FC Zwolle zwak aan de eerste helft. BV Veendam daarentegen, had in de eerste 25 minuten het "beste" van het spel, hetgeen ook niet overliep van klasse. Een kwartier voor de pauze kregen de Zwollenaren enkele kansjes en werden ze wat gevaarlijker. Hetgeen in de 26e minuut leidde tot een bal op de paal door Arne Slot en in de 29e minuut tot het eerste doelpunt van de wedstrijd. Met een ferme kopbal was het Cecilio Lopes, die deze beauty voor zijn rekening nam. Met deze stand zochten beide ploegen de kleedkamer op.

fczwolle_veendam_9828_470.jpg
Eldridge Rojer in felle strijd met Angelo Cijntje …

fczwolle_veendam_9875_470.jpg
Voetbal kan een gevoelig spelletje zijn ….

fczwolle_veendam_9749_470.jpg

Vanaf de eerste minuut in de tweede helft, bleek dat er bij de Zwollenaren niets veranderd was. De ploeg wist geen raad met en had geen vat op het spel van het team van Joop Gall. BV Veendam, dit seizoen begonnen met veel nieuwe spelers in de selectie, had op enkele kleine strubbelingen voor het doel van doelman Peter van der Vlag na, weinig moeite met de ploeg van Jan Everse. Met twee spelers binnen de selectie met een Zwols verleden, de geboren Zwollenaar Anco Jansen (3 seizoenen) en Tjeerd Korf (5 seizoenen) speelden zij hetzelfde spelletje als in de eerste 25 minuten van de eerste helft. Deze keer resulteerde het echter in een snelle 1-1 door Michael de Leeuw in de 47e minuut. Dit doelpunt kwam hard aan.

fczwolle_veendam_9716_470.jpg
Cecilio Lopes schermt de bal af voor Mitch Apau …

FC Zwolle had er echter geen enkel antwoord op. Waar BV Veendam enkele keren de verdediging van de Zwollenaren de kop gek maakte, hadden de Zwollenaren niet de macht om het de noordelingen moeilijk te maken. In een nat en regenachtig decor zagen de blauwwitten oud-collega Tjeerd Korf in de 60e minuut, met het scoren van de 1-2, de zege voor Veendam binnen halen. Met enkele ferme fluitconcerten en kreten als "Voetballuh, voetballuh" gaven de trouwe fans, op het zachtst gezegd aan, niet gelukkig te zijn met het geboden spel. Al met al was het een tweede onnodige nederlaag, die de succesvolle weg naar de subtop, ingeslagen na het binnen halen van Lopes en Slot, spijtig genoeg, blokkeert.

fczwolle_veendam_9849_470.jpg
De mee opgekomen Albert van der Haar met een knappe actie ….

fczwolle_veendam_9781_470.jpg
Dubbele poort door Cecilio Lopes ….

fczwolle_veendam_9832_470.jpg

fczwolle_veendam_9931_470.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

49 gedachten over “BV Veendam neemt de drie punten mee uit Zwolle”

  1. Een draak van een wedtrijd! Als een trainer in een thuiswedstrijd 4-4-2 systeem speelt, dan snap je er helemaal niets van en als je Reijnen elke wedstrijd in de basis opstelt dan vraag je om problemen.
    Je staat 5 minuten voor tijd nog steeds achter met 1-2 en de trainer zet er eindelijk een tweede aanvaller bij.
    Bestuur moet nu ingrijpen want dit seizoen wordt anders een debacle.

  2. Wisselbeleid was zeker twijfelachtig , om te scoren moeten er aanvallers in en geen extra middenvelders .
    Ik begin nu echt te twijfelen of de trainer het nog wel op de rit gaat krijgen , zie nog steeds geen enkele vooruitgang ieder geval .

  3. Ik krijg het niet op de rit en blijf net zo lang zitten totdat ik mijn centjes krijg.

    Heb schijt aan iedereen die me heeft gesteund en denk alleen maar aan mijn eigen belangen want clubbelang ken ik niet .

  4. @ Jan E, als je dat zou willen had je dat al lang gedaan omdat jij er recht op hebt na je rechtzaak.
    Maar jan, als je weer een wedstrijd wint zit iedereen weer bij jou op schoot.
    Clubbelang? Wie heeft dat wel binnen de hele organisatie?
    Jan was goed om de oude meuk er uit te gooien en als hij zijn doelstelling aan het einde van het jaar niet haalt moeten we op dat moment maar kijken of hij kan blijven.
    Mijn steun heeft hij tot het einde van het seizoen al is het alleen al omdat hij er ook voor heeft gezord dat Ronald van V. en zijn schandknaapjes weg zijn.
    Kampioensschap zit er dit jaar toch niet in. Periodes zullen we toch pas evt. later in het jaar halen. Bij de eerste 5 moet ik ook nog zien.
    Maar toch blijf ik elke wedstrijd gaan, omdat ik supporter ben.
    Voor mooi voetbal en met dikke cijfers winnen ga ik wel naar de randstad of kijk ik tv. Zwollesupporter ben je niet voor je lol.

  5. Ach trainer hou de eer aan jezelf.
    Als je al niet meegaat naat team-uitjes en al niet meer mee wil lunchen op het stadion dan is het exit voor je.
    Je hebt een team waar iedere amateurtrainer succes mee behaald.
    En wat doe jij? 12e worden?

    Zie zelf eens in dat je die TOP trainer niet bent en ook nooit bent geweest. Gerald vd Belt had gelijk. Je was een goede trainer voor de eerste twee jaar. Daarna had een andere trainer het over moeten nemen. Maar door list en bedrog heb je een langer verblijf afgedwongen en de hele club kapot gemaakt.
    Je ging tekeer als een beest tegen iedereen. De verkeerde mensen hebben het veld geruimd.

    Jan hou de eer aan jezelf en ga weg!

  6. John Ronald v Vliet moest weg omdat hij het volgens de meeste schreeuwende supporters het niet goed deed bij de FC Zwolle.Men had het toen zo op met Jan Everse.Nu is van Vliet weg en Everse bakt er niets van,Nu hoor je weer uit alle hoeken die Everse moet eruit.Nou ik kan je wel zeggen het is niet wat bij de fc Zwolle en het wordt ook nooit wat.Een nieuw stadion en er zit haast niets in bij een wedstrijd dus er moet altijd geld bij en dat is er niet.

  7. Het is niets, het word nooit iets, jan moet weg!…..tja, wat moet je er mee? blijf lekker thuis en zeur tegen je vrouw of over het weer. achja, het is ook Zwols eigen om overal maar wat op te zeicen te hebben.

    feit is dat we nu een stadion hebben die eredivisiewaardig is. Het voetbal moet weer meer mensen gaan trekken, maar om dit te verwenenlijken zal er eerst een cultuuromslag gemaakt moeten worden binnen de club zodat de club dat ook naar buiten kan dragen.
    Oude bestuur er uit, nieuwe er in.
    Denk je dat bij het vertrek van Ronald je direct het jaar er op gaat promoveren? jij gelooft ook nog in Sinter Klaas of niet?

    Als ik kijk hoe dat bij onze geel rode vrienden gaat kan ik daar bestwel respect voor opbrengen. Die krijgen straks een stadion met 10000 wel vol.

    Van vliet was een doorn in het oog van een groot deel van de supporters en het is mooi dat deze kwal weg is.
    Jan Everse moest aanblijven van een groot deel van de supporters en Jan heeft nogsteeds het vertrouwen ondanks de anonieme boeroepers die niemand vertegenwoordigen behalve hun eigen egootje. Jij roept vanuit allemaal hoeken? Welke bedoel je dan? dat bedoel ik… Lekker meeschreeuwen op het net.
    Ook van de petitie voor Jan gehoord die door duizenden ondertekent is? En iedereen zou er nu ineens anders over denken omdat we een slechte competitie start hebben gemaakt? Natuurlijk…

  8. Wat een gelul over die petitie die is getekend via hyves en msn 90 % van de mensen die hebben getekend weten niet eens wie Jan E is en zijn ook nog nooit in het stadion geweest.

    Alles hangt nu als los zand in elkaar eenheid is er nooit geweest binnen de supporters groepen die word allen gepredict wanneer een bepaalde supportersgroep weer wat gedaan wil krijgen .

    Vervolgens stappen ze dan weer uit alle overleggen als dat weer gebeurt is .

    Het is triest om te zien hoe 1 man de hele club ten gronde kan richten met steun van een stel schreeuwers die in hun beleving alles doen voor de club terwijl ze meer schade aanrichten dan goed doen.

    Het vertrek van het oude bestuur word door sommigen gezien als een oplossing maar ik denk juist dat daar het probleem is begonnen de club zit in financieel heel zwaar weer terwijl het vorige bestuur en kantoor geen negatief saldo hadden ( zal wel weer liggen aan de crisis) maar daar geloof ik niet in .

    De club gaat ten onder en de RATTEN kraaien victorie over jan.

    John ga vooral zo door

  9. De schuld loopt al op naar 1 miljoen in de winterstop.Jongens hier uit de buurt zoals Korf en Anco Jansen zijn die echt minder dan Loop-is en Rojer??Alles wat van ver komt is goed,terwijl er echt talent genoeg in de omgeving te vinden is.Scouten is ook een vak en als er dan jongens gescout worden ,dan kunnen ze in de meeste gevallen vertrekken omdat er figuren rondlopen die liever een reisje naar Zuid Amerika maken om daar middelmatige voetballers te halen,die hier wegkwijnen van de heimwee en geen meerwaarde hebben.

  10. Jan kun je aub zo snel mogelijk opstappen. Grote mond overal en nergens maar niks geen prestaties.

    Jij krijgt de boel niet meer op de rit Jan. Steeds meer mensen keren zich tegen jou.

  11. Het is ieder jaar weer hetzelfde liedje. Het betaalde voetbal hier in Zwolle is gewoon een dood vogeltje…..het wordt hier nooit wat. Die gloriejaren zullen we ons nog lang heugen, maar komen noooooit weer.

    Had er een hele andere voorstelling van in het begin van seizoen, maar dit seizoen is gewoon alweer “over en uit”

  12. Precies, successupporters daar hebben we er genoeg van, maar ff samen er voor gaan zit er niet bij.
    Geen eenheid tussen de supportersgroepen? Die is er zeker wel. Nu meer als ooit te voren en dat is ook een sterk punt wat naar voren kwam in die hele “bitterbalgate”.
    Als Jan aan het einde van het seizoen zijn doelstelling niet behaalt heeft moeten we het dan maar bekijken of we verder met hem kunnen gaan.
    Er zijn meer zaken als promotie die belangrijk zijn voor onze club en die hebben tijd nodig.
    Toen we kampioen werden stonden we er tijdens de winterstop ook slecht voor dus er kan nog van alles gebeueren, maar volgens sommigen hier is het niets, word het niets en tja….moeimakers.
    Hahaha, die petitie stelde niks voor? wat een grap zeg. Een paar duizend handtekeningen verzin je ook zo ff?
    Misschien dat het jou nu lukt om er een aantal duizend bij elkaar te krijgen om Jan weer weg te krijgen zoals alle voorgaande trainers?
    En die schuld die is ineens gekomen toen het bestuur wegging? hahaha, je weet niks, wie je ook maar mag zijn. Over welke schreeuwerts/ratten heb je het eigenlijk?

  13. een begrotingstekort opgesteld door dit bestuur ?? 550000 en een zelfde bedrag dat nog niet betaald is door sponsoren is een bedrag van een miljoen plus aan te rekenen door JAN en dit bestuur en NIET door het oude bestuur .

    Ik loop lang genoeg mee om te weten welke eenheid er wel of niet is eenheid groeit en creer je niet dat doen RATTEN die voorop lopen jij weet over wie ik het heb.

  14. Zeer opvallend dat wanneer Zwolle op rij wedstrijden wint er hier op Weblog Zwolle misschien eens 5 reacties zijn waarvan de helft nog steeds negatief. Verliest Zwolle, dan komen de teletekst supporters onder hun steen vandaan en hebben ook ineens een mening en braken van alles uit.

  15. Inderdaad je loopt vast lang genoeg mee, maar zelf heb je nog nooit iets ondernomen voor de club. Lekker wijzen met het vingertje zoals zo veel doen als het slecht gaat. En als het goed gaat ben jij de trouwste supporter die door dik en dun er staat zeker.
    Wees blij dat er mensen zijn die voorop durfen te lopen. Een plek waar jij blijkbaar niet durft te staan aangezien je niet eens je naam op een weblogje durft te zetten.
    Eerder zou ik me nog druk gaan maken om mensen zoals jij, maar ik loop lang genoeg mee om te weten dat we in een nieuwe tijd zitten qua. bestuur en supporters. Alles komt goed, met en zonder jou.

  16. everse weg
    Everse krijgt de boel gewoon niet meer op de rit. Er zijn spelers die niet meer voor hem willen werken. Everse kreeg Slot in zijn maag geduwd, hij was er eigenlijk helemaal niet blij mee. Hij had liever een nummer 10 uit brazilie gehaald.

    Deze selectie heeft een man nodig die alles op scherp kan zetten. Everse is hier niet meer de juiste man voor. In het belang van de club moet hij zsm vertrekken. Dat had hij al destijds moeten doen. Maar deze meneer heeft een plaat voor de kop.

  17. Ben een redelijke Everse-man, maar als er zelfs een kwartier voor tijd nog geen “de dood of de gladiolen” wordt gespeeld…ligt het of aan de trainer, of aan labzwanzerige voetballers. Dat kan ik niet beoordelen want ik kom er haast nooit. Heb Natascha ook wat beloofd, wat te maken heeft met de resultaten als ik er wel ben :'(

    Maar dat er geen chemie is tussen spelers en trainer, leek gister duidelijk. Volgens mij zijn veel spelers in de eerste divisie echtr ook ernstig verwend en vaak-ongemotiveerd. Pleitte van Basten toen al eens niet voor psychische hulp? Dat meen ik, want als je in de bevoorrechte positie zit dat je met je hobby je geld kunt verdienen. De rest van de week geen f*ck hoeft te doen…… blij mag zijn dat je in de basis staat. Dan schaam je je toch de ogen uit de kop dat je na een redelijke 1e helft je supporters zo in de kou laat staan?

  18. Gevoel van schaamte bij de spelers, heb niet de indruk.Het zou ze sieren om naar buiten te treden, met een oprecht excuus naar de supporter. En laat ze de heel erg trouwe fans (zij die ook altijd bij de uitwedstrijden aanwezig zijn), een gratis uitwedstrijdje aan bieden bijv. a.s dinsdag.

  19. Eens, dinsdag kunnen misschien ook eens wat spelers van A1 worden getest? Zijn allicht gretiger en een jonge tegenstander?

    Is Jesper Drost (van die week op het onvolprezen weblogZwolle) te jong? Hmmm 16 volgens de site. Er zijn toch 4 aanvallers 18. Maar liefst 6 middenvelders!!!. 4 verdedigers …. en 2 keepers. Maar ik vind Diederik een goede keeper.

    Heeft Albert trouwens vaak controlerend, pratend en sturend centraal achterin gespeeld? Lijkt mij een prima plek voor hem, kan ie de jongens ook op tijd en gedoceerd mee naar voren nemen? Zeg maar, een Japie Stam….maar daar is er helaas maar 1 van :'(

  20. ok dick, misschien moesten ze dinsdag maar met het hele 2e?, zal bij betaald voetbal wel niet zo heten, gaan. Neem dan ook de trainer van het 2e mee. Misschien is er bij hun nog enige motivatie en vechtlust te vinden. Want ik denk dat de meeste supporters zich daar het meest aan ergeren, geen vechtlust, verlies strijdend dan zal daar niet zolang over door gezeurd worden, je kunt dan niet beter.Maar ze staan als een stel slome overbetaalde figuraten in het veld.

  21. hij kan volgens mij de beleving niet meer overbrengen, en die wissel als je achter staat. Misschien even een time out. Heb altijd veel vertrouwen in hem gehad

  22. Hmmm, daar denken we ongeveer hetzelfde over. Maar ik vind het ongelooflijk dat zulke bevoorrechte spelers (al dan niet aangespoord door een trainer) het niet op kunnen brengen om dan toch tenminste het laatste kwartier alles of nixxx (elk x = een punt) kunnen spelen. Geen bezieling geen hartstocht. Dat zit toch echt in die spelers zélf.
    Die spelers die vrijdag niet alles hebben gegeven (ken ze allemaal niet) speelden bij mij echt dinsdag niet.

  23. Ben het met je eens dat de spelers het moeten doen, maar everse kon toch ieder team aan het spelen krijgen. Bij mij kwamen de “sterren”die het gisteren lieten afweten ook dinsdag niet het veld in.Ach een time-out is ook een illusie weet ik ook wel, maar toch.
    Wat zal Johan-3 ervan vinden, hij was het altijd aardig eens met Evers,maar aan de andere kan hij heeft volgens mij maling aan wat op voetbal gebied een ander over hem vind.

  24. Denk dat Johan-3 in eerste instantie aan zijn blaadje denkt en aan zijn schnabbels. Ze waren idd nogal positief begreep ik in dat blaadje van hem. Lees het al misschien 15 jaar niet meer want er staat nooit wat interessants in. Ok moet dus schrijven “stond”. Helaas is er maar één kwaliteitsperiodiek over voetbal: Hard Gras.

    Lijkt me l*llig/lastig voor de vaste(?) FC Zwolle-boy om kritisch te worden ten opzichte van Jan…
    Ga zo ook even digitaal kijken wat de Sensator ervan gebakken heeft én natuurlijk….PiBa in de Swollenaer, maar die leest op papier prettiger.

    ‘T is wat met de H*ernalistiek!

  25. Ja die PiBa van de Swollenaer heeft een glazen bol waar die in kan kijken, wist aan het begin van het seizoen, hoe het ging met veel zwolse verenigingen. Krijgt ie wat FCZ betreft gelijk?? hoop het niet

  26. PiBa is een beste kerel maar hij neemt zelf ongetwijfeld die glazen bol ook niet serieus Buurtbewoner. Het is wel een leuk terugkerend item vind ik. Opvallend is wel dat de bol van zurigheid nog niet uit elkaar is geknapt 😉

  27. Dick Tom Ijzerman terug halen van HHC,waar hij niet altijd een basisplaats heeft??Tom heeft lang niet de capaciteiten en mentaliteit van zijn vader Rene.Vooral de mentaliteit is bij velen afwezig.Ik heb Tom vaak bij de beloften gezien toen ze op ons sportpark De Weide Steen voetbalden met de verbouwing op de ceintuurbaan.Ik heb toen vaak genoten van een Anco Jansen maar die was volgens Everse die soms een halve wedstrijd kwam kijken niet goed genoeg.Als Boekweg nog de tweede trainer is heeft Zwolle nog een probleem.Aardige man maar wel een kopie van Everse.Ja meneer Nee meneer,als je begrijpt wat ik bedoel.

  28. Ik begrijp exact wat je bedoelt eigenlijk Wichert. Daarom Zou FC Zwolle er goed aan doen om naast het contract van Everse ook dat van Boekweg te ontbinden.

    Frisse wind in de technische staf van het eerste elftal. Everse krijgt de boel toch niet meer aan de praat ondanks zijn grote mond.

  29. Buurtbewoner, alleen mensen die ook iedere uitwedstrijd meegaan zijn hele trouwe fans?

    @John, respect dat je iedere x nog de aanval inzet. Ik ben er maar mee gestopt. Valt me nog mee dat het referendum etc er niet bij wordt gehaald.

  30. En buurtbewoner ben jij ook een hele trouwe?

    Het ”tweede” ook wel beloften genoemd bestaat namelijk nauwelijks meer ivm de centjes 😉

  31. Iedere trainer heeft een houdbaarheidsdatum , zelfs Jan.
    Trainers kiezen als tweede trainer altijd voor volgzame types, zie ook Jol; Petrovic komt eraan. Ze weten dat er dan niet aan de poten van hun stoel gezaagd wordt namelijk; Bert van Marwijk heeft al jaren een vaste tweede keus, net als Dick advocaat.
    FC Zwolle heeft een te dure huishouding en die wordt niet aan spelers besteed, kijk maar eens naar de aanstelling van de nieuwe algemeen directeur, een bancaire achtergrond en eigenlijk niet van toegevoegde waarde voor een club als FC Zwolle momenteel is. Als je zijn salaris toedeeld aan aan te trekken spelers, die je nu niet kunt halen, dan kom je verder, want het moet op het veld gebeuren.

  32. Jan Everse gooi aub zelf de handoek in de ring zonder dat de FC je nog geld moet betalen. Heel veel supporters hebben het vorig seizoen voor je opgenomen. Je hebt hoog spel gespeeld door het verhaal met die investeerder. Je hebt hoog spel gespeeld door te zeggen dat je 3e wordt met een matige selectie. Arne Slot en Lopes zijn gekomen.
    En nog bak je er niets van. Kritiek kun je niet verdragen als supporters en spelers vinden dat je veel te weinig traint.
    Roddelen kun je als de beste.

    Jan ga AUB weg zodat onze FC weer een normale en gezellige club kan worden.

  33. @ Natascha, ga zelf niet meer zo vaak heen, “vroeger”wel in de tijd van pec zwolle enjaren daarna. Nu nog zo af een toe, mijn man en kinderen hebben wel een seizoenskaart. Volg ze nog steeds via tv enz.
    Vind het vreselijk om te horen en zo af en toe te zien dat er gen beleving in het spel zit, zoals tegen de egels, dat was leuk en spannend om te zien niet door het goede voetbal, men ging ervoor.
    Maat datzelfde gold ook voor de supporters.

  34. @ Wichert; denk dat ik dat (omdat ie zoon van René is) teveel gehoopt heb dan:

    Tom heeft lang niet de capaciteiten en mentaliteit van zijn vader Rene.Vooral de mentaliteit is bij velen afwezig.Ik heb Tom vaak bij de beloften gezien toen ze op ons sportpark De Weide Steen voetbalden met de verbouwing op de ceintuurbaan.

    Ken Boekweg niet als trainer, was wel een aardige voetballer. Maar idd Tom voetbalde eens (met de beloften) op de Weide Steen. Ik wilde eigenlijk net weggaan en toen kreeg hij rood. Hoofdschuddend kwam ik pa René tegen bij de fietsen…zodat ik hem al op de hoogte kon stellen. Wel machtig jammer dat er geen kopie van René rondloopt, ook niet van Chris Riemens? Ze hebben beiden (René en Chris) nog eens bij ons getraind 😉

  35. Ik ben van mening dat er tegen 0570 juist het beste spel van dit seizoen gespeeld werd, in ieder geval de eerste helft.

    Dick ik heb gister die jongen gezien waar je het vrijdagavond over had. Nu ik weet wie het is zal ik letten op zijn spel, helaas speelden ze uit dus kon ik het niet meteen ondervinden.

  36. dick Cris Riemens zijn zoon breekt door bij Genemuiden,wat dat waard is weet ik niet ze staan onderaan.Hij moet wel aardig voetballen

  37. @ Natascha; ok 1e helft maar tjonge jonge die mentaliteit in de 2e helft! D’r op of geen vreet’n zeiden ze bij ons…heb geen seconde in de 2e helft gezien dat ze ook maar in een punt geloofden. We wisten allen haast zeker dat de 1-2 zou vallen. Bovendien is het verschil tussen een gelukkig punt en een oportunistische overwinning ook zo groot! Toon dan in elk geval het laatste kwartier nog ballen….

    Leuk dat je gescout hebt, ik heb alle vertrouwen in je waarneming. Wordt vervolgd dus.

  38. @ Wichert: Hoorde gisteravond ook van Gert P. dat ie bij Genemuiden zit, waar zijn pa ook veel mee heeft. Hoop voor hem dat ie voor volgend seizoen minimaal bij een Topklasser zit, want dat gaat Gaellemuud’n idd niet halen.

  39. Beide zonen van Chris voetballen bij Genemuiden, waar beide jongens geboren en getogen zijn. ( heeft er al 1 bij zwolle gevoetbald, maar voetbalt liever met zijn vrienden ).

  40. Dick ik bedoel wel de wedstrijd tegen de eagels he, niet die van afgelopen vrijdag, daar heb ik weinig van gezien, er was iemand van de log ook aanwezig waar ik de nodige gesprekken mee heb gehad ;D

  41. Wanneer het goed ging onder Everse? In die paar wedstrijden dat Marco Roeloffsen het waar heeft genomen. Kijk de uitslagen er maar op na.

Reacties zijn gesloten.