Motorbeurs Zwolle

Foto van auteur

Het laatste weekend van januari 2007 wordt in de IJsselhallen in Zwolle voor de vierde keer op rij de succesvolle motorbeurs Motorcycle Event gehouden.

Met méér dan 100 stands biedt de beurs komende editie 17.000 m² aan motorplezier. Ieder jaar weten de motorliefhebbers de weg naar Zwolle weer te vinden op jacht naar koopjes of om het uitgebreide entertainment programma te aanschouwen.  

Nieuwkomers

Nieuw dit jaar is het Pitbike circuit, waar verschillende rijders zullen laten zien wat er zoal mogelijk is in deze nieuwe opstapklasse. Deze vindt plaats in de Diezehal waar ook de minibikes en Freestyle stuntrider Johnnie Do hun kunsten vertonen.

Ook nieuwkomer is Alex van den Broek, 8-voudig Nederlands Trial Kampioen, die in de IJsselhal in samenwerking met Trial Team Emmen een spetterende show zal verzorgen met veel interactie met het publiek.

 Exposanten

Oude Monnink Motors, met nieuwe en gebruikte Harley-Davidson Motoren, verhoogt het gezelligheidsgehalte met live muziek op de stand in de Aahal, die dit jaar wordt aangekleed met een bruin café. En wat te denken van Motorhuis Langezwaag met hun gepimpte bikes!  Verder veel nieuwe en gebruikte motoren en heel veel motorkleding.

Kijk voor de voorlopige exposantenlijst op www.motorcycle-event.nl

GRATIS parkeren, data en openingstijden

Motoren en auto’s parkeren gratis bij de IJsselhallen op één van de 3.000 parkeerplaatsen.

De beurs is op vrijdag 26 januari geopend van 18.00 uur tot 22.00 uur, op zaterdag en zondag 27 en 28 januari van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De entreeprijs bedraagt € 10,- per bezoeker. Kinderen tot 4 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 5,-.

Alle bezoekers via ingevulde flyer € 1,- korting. Flyers zijn verkrijgbaar bij tankstations in wijde omgeving van Zwolle of te downloaden via de website www.motorcycle-event.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)