Reggae op het hoogste niveau

Foto van auteur

Vrijdag 2 februari is het reggae op het hoogste niveau dat de klok slaat in popcentrum Hedon. Jampara & The Batalion laat de temperatuur stijgen tijdens deze toch al niet al te koude winter.

‘Fire in the wire, man’ is het motto van een zwoele avond doordrenkt met warme Afrikaanse reggae. Na Bob Marley was het Jampara die als eerste op pad mocht met de legendarische ‘Wailers’. Inmiddels is de Batalion uitgegroeid tot een 8 tot 10 koppige formatie die staat voor een pure roots-reggae sensatie die bol staat van de Afrikaanse invloeden. Zoet en melodisch met zowel gospelinvloeden als het geluid van de authentieke Burundidrums. Jampara is onstage overweldigend, reggaeliefhebbers mogen dit niet laten schieten.

Kaarten zijn verkrijgbaar via VVV en Plato te Zwolle en via www.hedon-zwolle.nl Entree is €9,00 (excl. €1,- servicekosten). Deuren open: <?XML:NAMESPACE PREFIX = X?XML /><X?XML:NAMESPACE prefix=”st1″ ns=”urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags”></X?XML:NAMESPACE>20:30 aanvang: 21:00uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Reggae op het hoogste niveau”

Reacties zijn gesloten.