Mobiele telefoon gerold met ‘opzetje’

Foto van auteur

Van een 44-jarige Zwollenaar werd vrijdagmiddag in de Roggenstraat zijn mobieltje gerold. Nadat hij op straat had getelefoneerd, stopte hij zijn gsm weer in zijn jaszak. Kort daarop liep een jongen tegen hem aan en bemerkte hij dat zijn telefoon verdwenen was.

Hij zette de achtervolging op hem in maar werd daarbij door twee andere knappen belemmerd. Kennelijk was er sprake van een ‘opzetje’. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Mobiele telefoon gerold met ‘opzetje’”

 1. Sommige mensen lopen ook veel te opzichtig rond met hun telefoontje.
  En ongenode lieden zijn er altijd wel die uitermate veel belangstelling hebben voor deze verslavende gadgets.
  Snap overigens niet waarom sommigen altijd op straat lopen te bellen of constant met het gsm-tje in de hand moeten lopen.

 2. Misschien omdat ze net de nieuwste van het nieuwste gekocht/gekregen hebben? Tja, die MOET je dan natuurlijk showen. En als je belangrijk wil zijn, loop je natuurlijk ook met zo’n ding aan je oor.
  De mijne is inmiddels een paar jaar oud, ik durf hem bijna niet meer tevoorschijn te halen. Niet dat ik bang ben dat hij gejat zal worden (wie wil dat ding nog hebben 😉 ) maar omdat ik met gemak voor l*l loop met dat oude ding ;D

 3. Ik vind dat ik moet kunnen bellen wanneer ik dat wil en dat een ander van mijn eigendommen af moet blijven, straks kunnen we niets meer in dit land en krijgt dat gespuis het voor het zeggen, te gek van woorden toch!

 4. Ik ben dus nog van de oude ‘garde’… Ik vindt dat mobile gedoe maar niets hoor! Als ze me willen bereiken dan bellen ze maar op mijn huistelefoon, en als ik er niet ben, moeten ze het later nog maar eens een keertje proberen… Ik wil niet te pas en te onpas door de telefoon gestoord worden.

 5. @joop
  In het wereldje welke nog rust heet. Ik kan normaal auto rijden zonder piepen van dat mobieltje, ik kan rustig winkelen zonder dat ik in een pashokje dat mobieltje moet oppakken. Kan rustig in de C1000 lopen zonder dat alle ogen op kwarta zijn gericht als zo’n ding afgaat, en als ik dan thuis kom, mogen ze me allemaal bellen. Ik ben geen last voor de anderen, ik slinger niet in mijn auto of op mijn fiets voor anderen langs, en als ik wandel, dan kan ik op de natuur letten inplaatst me te concentreren op zo’n ‘o zo nodige vraag’ die ik dan moet aanhoren en beantwoorden. Dus als ze me moeten hebben, bellen ze maar op mijn huistelefoon… ;D

 6. @Marieke: denk je niet dat die telefoonjatters precies weten welke toestellen nieuwer zijn en welke ouder, welke gewild zijn en welke niet en welke specs ze hebben? Ik gok dat ze toch wel weten wat ze het beste kunnen jatten. Ik hoop dat ik het bij het rechte eind heb daarmee want veel zorgen hoef ik me dan niet te maken.
  @joop: Ik leef bijna in dezelfde wereld als Sil. Ik heb een mobiele telefoon die puur voor noodsituaties is. Ik heb een hekel aan telefoneren (mobiel of met draad, boeit niet) dus gebruik ik de telefoon gewoon bar weinig en wens ik dus ook weinig gebeld te worden. Voicemail luister ik niet af, antwoordapparaat heb ik niet. En inderdaad, zoals Sil zegt: lekker rustig zoiets.
  Ik snap niet dat sommige mensen te pas en te onpas met dat ding aan het oor zitten of een dikke duim zitten te kweken met al dat ge-SMS.

 7. @Mirjam
  Als je van de ‘oude garde’ bent wat betreft dat mobile gedoe, betekend dat niet dat ik nog op kolen kook, de kamer veeg met een bezem, en in een T-Ford rijdt.

 8. Sil je hebt helemaal gelijk.

  Ik ga voor een mobielloze zondag ;D

  Sterker nog een mobiel-, internet-, tv-, fax-, telefoonloze zondag 😀

Reacties zijn gesloten.