We bestaan 3 jaar… nieuwe website!

Foto van auteur

3 Jaar keihard werken. Dag in dag uit zorgen dat je tussen de mensen bent. Zorgen dat je met items thuis komt. Uren per dag fotobewerken. Ikzelf moet er eigenlijk niet aan denken, wat dat van je vraagt, om dat maar liefst 3 jaar lang dagelijks te doen. Vrijwillig! Gelukkig zijn Pedro en Harry volhouders, want zonder hen en de andere vrijwilligers zou Weblog Zwolle nooit zijn geworden wat het nu is.

Bij deze wil ik Pedro, Harry en alle andere vrijwilligers feliciteren met het 3-jarig bestaan van Weblog Zwolle. En wat is er een mooier cadeau, dan op de verjaardag zelf een nieuwe website aan te kunnen bieden en te openen? Gisteren was dat dan zover.

Er heeft naar schatting meer dan 100 uur werk in gezeten. Nieuwsberichten vanaf begin oktober heb ik vanaf de oude site overgezet op deze nieuwe.. en dat waren er niet weinig. Ik hoop dat iedereen kan leven met het feit, dat ik er niet aan ben begonnen om ook alle commentaren over te zetten. Dan was namelijk het eind zoek. ๐Ÿ˜‰

Ik wens jullie heel veel plezier met de nieuwe website, en vele goede jaren toe. Maak er (opnieuw) wat moois van!

Groetjes uit Zwolle-Zuid,

Hans van Eijsden
Webmaster

47 gedachten over “We bestaan 3 jaar… nieuwe website!”

 1. 3 jaar, dat is al een flinke peuter! ;D
  Ik vind dat jullie geweldig werk doen. En dat mag best weer eens gezegd worden, helemaal vrijwillig biedt weblogzwolle een podium voor iedereen, ja zelfs voor raadsleden, die zich druk kan maken over welke toestand in Zwolle dan ook. Dat moet wel passie zijn. Proost!

 2. HEEEEEEEE Admins. Dit is super!
  Wat zullen jullie trots zijn op jullie nieuwe weblog.
  Ziet er goed uit!!
  Van Harte Gefeliciteerd! Have fun enne sterkte met wakker worden na het feestje…
  hartelijke groeten Marleen

 3. Ten eerste Gefeliciteerd met jullie site! Zwolle is goed bezig!
  Ik ben studente journalistiek en we doen tussen de cultuurbestedingen (uit ontvangen belastinggeld burgers) van gemeentes een onderzoek. Zwolle hoort ook bij ons onderzoek en aangezien cultuurpunt.nl hier goede info. over geeft is het voor ons interessant om het (tot nu toe gemeten) bezoekers aantal hiervan te weten. Heeft iemand hier enig idee bij wie ik met deze vraag terecht kan?

  Saskia ๐Ÿ˜€

  Edit:
  Dan zal je toch contact moeten zoeken met de makers van cultuurpunt.nl ( de gemeente Zwolle).

 4. Prachtig, deze vernieuwde site. Weblogzwolle.nl is een prima manier om Zwols nieuws te volgen, met de mogelijkheid van meningsuitwisseling. En nu in een mooi nieuw jasje! Ik hoop dat steeds meer mensen de weg naar deze site weten te vinden.

 5. Mensen, wat gaat die tijd toch hard he? ๐Ÿ˜› Heb zelf een kleuterende peuter van ruim 3 rondlopen en weet wel: kleintjes worden groot ๐Ÿ˜€ Ook de Weblog Zwolle. Harry, Pedro en natuurlijk Hans, van harte met deze kroon op jullie werk. Maar ook een felicitatie voor alle vaste en minder vaste bezoekers die zo veel vuldig reageren op berichten, want die maken tenslotte de site met jullie mee. Zelfs een aantal politici blijven de site trouw bezoeken…..dan moet het toch echt wel wat zijn hier ๐Ÿ˜‰

 6. Zo zo niks te veel gezegd hoor Pedro!

  Ziet er netjes uit dit.
  Ff wennen maar denk dat dit sneller went als de vorige verandering!!
  Succes!!

 7. Weblog gefeliciteerd met deze mooie stap! Ik blijf jullie met interesse volgen!

  De nieuwe layout ziet er ook goed uit, al had ik misschien voor iets meer kleur er tussendoor gezorgd.

 8. Wilbert, bedankt voor de suggestie! Ik heb er expres voor gekozen om de layout zo neutraal mogelijk te houden. Dit, omdat we veel met de camera op pad zijn en d.m.v. de nieuwsartikelen de foto’s toelichten i.p.v. andersom. Zo vallen de foto’s meer op; de nadruk ligt anders. Maar ik zal kijken of ik er dezer dagen een tikje meer kleur in kan brengen. Bedankt! ๐Ÿ™‚

 9. jammer dat er
  a) minder reacties te zien zijn (was 10, nu maar 5)
  b) dat er minder ruimte per reactie is
  c) dat je niet meer kunt zien van wie de reactie is

  Kunnen jullie ook een menu maken (als een van de opties bovenin)waarbij je alle reacties ziet ????

  Zou het helemaal top zijn :)))

  je ziet het .. maak je het mooi, willen ze het weer mooier. De mens is nooit tevreden (dat schreef Mazlov geloof ik ook al, lang geleden) ;D

 10. Ik heb er expres voor gekozen om de layout zo neutraal mogelijk te houden.

  Dat snap ik, Hans! Een zeer verstandige keuze. Ik bedoel dat ook meer 1 kleur bij de verder grijsgetinte basiskleuren. Net zoals de vorige weblog ook neutraal van opzet was, maar toch blauw.

  Desalniettemin, vind ik het een hele vooruitgang deze site! Nogmaal complimenten, en dan ook met name voor de inhoudelijke kant van de afgelopen 3 jaar!

  Zozo, dat ziet er gelikt uit. Betekent dit nu dat we weblogzwolle niet meer kunnen bewonderen in de top 50 van web-log.nl?

  Edit:
  Dat is wel de verwachting Magic. De activiteit van de oude website zal (hopen we toch) afnemen.
  Weblog Zwolle

 11. Dit ziet er retestrak uit jongens,zal nog wel even wennen zijn maar kom er wel uit.
  Gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan,3 jaar goed werk,nieuws uit zwolle,hotspots wordt beloond met groot succes.

  Cheers ๐Ÿ˜‰ Andre.

 12. Goed gedaan heren (en dames?)!

  Eerste indrukken zijn zeker erg goed!!

  Ik zal jullie t.z.t. wel voorzien van (on)gewenst commentaar. ๐Ÿ˜‰

 13. Gefeliciteerd Harry Pedro en Hans natuurlijk, het ziet er prachtig uit.
  zal wel weer even moeten wennen, mar dat komt ook wel weer goed.
  Heel veel succes.

Reacties zijn gesloten.